Barça
Esports Futbol 18/05/2012

Eusebio confirma que continuarà la pròxima temporada com a entrenador del Barça B

L'entrenador del Barça B ha confirmat aquest divendres que continuarà un altre any més al capdavant del filial blaugrana, després que la secretaria tècnica del club li comuniqués la decisió

Efe
1 min
Eusebio durant un entrenament del filial

BarcelonaL'entrenador del Barça B, Eusebio Sacristán, ha confirmat aquest divendres que continuarà un altre any més al capdavant del filial blaugrana, després que la secretaria tècnica del club li comuniqués la decisió aquest dijous.

El contracte de l'entrenador val·lisoletà preveia un 1+1, és a dir, dues temporades signades amb una clàusula que permetia a les dues parts renunciar al segon any.

Encara que Eusebio ja havia mostrat la seva intenció de continuar al capdavant de l'equip i que la disposició del club era favorable, ha estat després de la sessió d'entrenament del filial aquest matí a la ciutat esportiva quan el tècnic ha confirmat que continuarà la temporada que ve i s'ha mostrat "molt agraït" amb el club.

En una reunió ahir, el director esportiu, Andoni Zubizarreta, va comunicar a Eusebio l'aposta del club per la seva continuïtat, després d'una temporada en la qual el filial està situat a la zona còmoda de la taula a Segona Divisió.

A més, Eusebio havia sonat com una de les possibles opcions per acompanyar a la banqueta del Camp Nou el futur tècnic del primer equip, Tito Vilanova, una possibilitat que queda descartada amb la seva continuïtat al capdavant del filial.

L'exjugador blaugrana ja va formar part de l'equip tècnic del primer equip entre el 2003 i el 2008, quan l'holandès Frank Rijkaard dirigia el Barcelona.

Posteriorment, es va fer càrrec del Celta de Vigo entre les temporades 2008-09 i 2009-2010, fins que al juny del 2011 va substituir Luis Enrique a la banqueta del Barcelona B.

stats