Barça B
Esports Futbol 16/08/2012

Eusebio: "El filial és un equip amb jugadors de qualitat però hem d'aconseguir que sigui un grup competitiu"

El tècnic del filial està molt il·lusionat amb el debut a la Lliga aquest divendres, i confia que Sergi Roberto continuï tenint minuts amb el primer equip

Ara
1 min
Eusebio Sacristán, tècnic del Barça B

Barcelona"Estem molt il·lusionats amb aquest inici de temporada", ha dit el tècnic, que no ha dubtat a ressaltar el bon equip de què disposa. "Estem molt contents de l’equip que hem format i tenim il·lusió perquè comenci ja. Estem preparats i confiats per poder començar amb bon peu".

A l’hora d’analitzar els jugadors, Eusebio ha afirmat que "és un grup molt bo amb jugadors de molta qualitat, però hem d’aconseguir que sigui un grup competitiu. Són gent molt jove i l'important és que aquest grup de jugadors de qualitat els ajuntem bé per aconseguir la competitivitat adequada".

Aquest dijous no s’han entrenat amb el filial Tello ni Sergi Roberto, ja que està previst que ho facin amb el primer equip. Eusebio ha explicat que seguiran amb la política de reforçar l'equip de Vilanova quan ho necessiti. En aquest sentit, ha parlat de Sergi Roberto: "Tant de bo es guanyi la presència continuada en el primer equip, perquè porta unes quantes temporades al filial i està a un nivell altíssim. Està responent molt bé i demostrant que està preparat per al primer equip. Hi ha una competència molt gran i veurem quin protagonisme és capaç de guanyar-se ell".

Eusebio és conscient que el duel contra el Castilla de la segona jornada "desperta molta expectació, però ara mateix estem centrats en l'Almeria, que és un gran rival i ha fet una pretemporada boníssima".

stats