2a divisió
Esports Futbol 09/07/2012

Fernando Llorente, sisè fitxatge del Sabadell

El migcampista, nascut a Segòvia el 1990, arriba procedent del Vila-real B i es comprometrà amb l'entitat arlequinada per als propers dos anys

Ara
1 min

SabadellEl Centre d'Esports Sabadell ha arribat a un acord per al fitxatge del migcampista Fernando Llorente Matas, que es convertirà en jugador de l'entitat arlequinada per als propers dos anys, segons ha informat el club català.

Nascut el 1990 a Segòvia, Llorente es va formar des de la seva època de cadet a les categories de l'Atlètic de Madrid. Acabats els tres anys de juvenil, va fitxar per al Vila-real, on de seguida es va convertir en el capità del Vila-real C. La temporada passada va jugar al Vila-real B i va esdevenir una peça important al mig del camp groguet.

Segons ha informat el club en un comunicat, "es tracta d'un migcampista creador polivalent, amb un xut potent des de mitjana distància". I que "tot i tenir ofertes d'altres equips de la categoria, Llorente s'ha decantat pel Sabadell".

Presentació d'Aníbal Zurdo

D'altra banda, el Sabadell presenta aquest dimarts (13 h, estadi de la Nova Creu Alta) Aníbal Zurdo, davanter hispanomexicà que arriba procedent del Guadalajara i que es va comprometre amb l'entitat arlequinada ara fa uns dies. El futbolista, format al futbol base del Club Atlético de Madrid, va fer vuit gols la temporada passada a la lliga Adelante.

L'acte de presentació del nou jugador arlequinat coincidirà també amb la presentació del nou doctor del Centre d'Esports Sabadell: el doctor Jorge Ramírez.

stats