Esports Futbol 05/12/2010

El Girona buscarà la seva primera victòria a domicili a Vallecas, on el Rayo continua invicte

Els locals, que jugaran davant els gironins el seu últim partit amb aquesta condició el 2010, volen tancar l'inici d'aquesta campanya a casa amb una victòria que se sumi a les sis assolides al Teresa Rivero.

Redacció
2 min

BarcelonaPer aquesta trobada, el tècnic rayista haurà de modificar l'onze inicial que va caure a Las Palmas ja que José Manuel Casado i l'argentí Emiliano Armenteros, que acumulava set gols en els últims quatre partits, estan sancionats. No acaben aquí els problemes del tècnic madrileny ja que Míchel és baixa per un trencament fibril.lar i el del planter Lucas és dubte per un esquinç encara no està descartada la seva participació en el partit de demà. Així, les principals novetats en l'onze sembla seran el debut del colombià Brayan Angulo al lateral esquerre i la tornada de David Aganzo a la punta d'atac.

El Girona ha hagut de canviar els plans de viatge per al partit de demà a Madrid contra el Rayo Vallecano, i ha emprès per carrera amb autocar el desplaçament, amb el desig de trencar a Vallecas amb una ratxa de tres partits seguits collint empats. A causa dels problemes amb els controladors aeris espanyols, el Girona s'ha posat en ruta per evitar mals majors i estar a Madrid amb temps suficient per intentar la victòria, que seria la primera de l'equip que entrena Raúl Agné com a visitant.

Els gironins arribaran a Vallecas després de tres empats consecutius en camp contrari i acumulant un bagatge de sis jornades seguides sense perdre. "És un bon moment per sumar aquest primer triomf lluny de Montilivi", ha assegurat el migcampista Chechu Flores. Per la seva banda, el tècnic Raúl Agné ha destacat les dimensions del camp, per als seus interessos, una mica reduït. El lateral dret José Martínez no ha entrat en la convocatòria, de manera que la plaça l'ocuparà Luso Delgado, de la mateixa manera que és segura la tornada de Migue Gonzalez al centre de la defensa en substitució del sancionat Albert Serra.

stats