Segona Divisió
Esports Futbol 04/02/2012

El Girona continua deprimit i cau a Elx en un mal partit (1-0)

L'exjugador gironí Xumetra ha sigut l'autor del gol que els manté en zona de descens directe a 6 punts de la permanència (1 punt de 15 en el 2012)

BarcelonaEl Girona no ha fet un bon partit a Elx i la reacció que havia de suposar el canvi d'entrenador –Josu Uribe per Raül Agné– encara no es nota. L'Elx ha sigut l'amo i senyor del partit, i tot i que els gironins han pogut resistir les envestides locals en la primera part –una pilota al travesser–, que ha anat al descans amb 0-0, en la segona han sucumbit.

Als 7 minuts de la represa, l'exgironí Jordi Xumetra ha marcat el gol que trencava la resistència defensiva del Girona. Amb l'1-0, Uribe ha provat de canviar el partit amb dos canvis, però no han aconseguit reaccionar ni canviar la dinàmica del joc. El porter de l'Elx ha sigut un espectador més els 90 minuts del partit.

El Girona continua en zona de descens directe i a 6 punts de la permanència. I la ratxa des de l'inici d'any és pèssima: 1 punt de 15 possibles.