SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 16/04/2011

El Girona busca uns punts claus davant de l'Elx

El partit que disputaran Girona i Elx és clau i donaria uns punts vitals a tots dos conjunts per poder seguir aspirant a l'ascens a Primera Divisió

Redacció
2 min
El davanter del Girona Kiko Raton

BarcelonaEl partit que enfrontarà avui a Montilivi a dos aspirants a l'ascens, el Girona i l'Elx, serà també un retrobament entre exjugadors d'un i de l'altre equip, amb Jordi Xumetra ara a Alacant i Jandro integrat a Catalunya després de deixar la temporada passada el club que demà serà el seu rival.

Les necessitats, de tota manera, són majors per a la plantilla gironina després d'haver sumat només cinc dels últims divuit punts disputats.

El vestidor del Girona evita parlar de final, encara que alguns dels seus integrants reconeixen que el partit és clau per no perdre el tren de les places de promoció d'ascens.

El conjunt dirigit per Raúl Agné recupera el lateral José Martínez i perd el migcampista Moha i el lateral Dani Bautista per sanció.

El partit tindrà els noms propis de Jordi Xumetra i Jandro Castro, ja que el primer tornarà per primera vegada a Montilivi després de la seva sortida del passat estiu i el segon es retrobarà també amb el seu exclub.

Les baixes de Bautista i Moha obligaran Agné a retocar la defensa i el centre del camp. A la rereguarda és segura la tornada de Jose i la presència de Migue al lateral esquerre, cosa que deixarà una plaça al centre, que hauran d'ocupar Serra o Noguerol per fer parella amb Tortolero, mentre que al centre del camp tot indica que Chechu podria tornar a la titularitat.

Mentrestant, l'Elx viatja amb l'objectiu de sumar els tres punts, encara que és conscient de la dificultat que suposa sorprendre el conjunt català a domicili.

Els il·licitans, que mai han guanyat a Girona a Segona Divisió, necessiten la victòria, d'una part, per apuntalar la seva continuïtat a la zona noble i, d'una altra, distanciar-se més d'un rival directe en la lluita per una plaça en la promoció d'ascens.

José Bordalás, entrenador de l'Elx, no pot comptar per a aquest partit amb el lesionat Miguel Linares i el sancionat Adrián Ripa, mentre que recupera a José Luis Acciari i, per decisió tècnica, no han viatjat Andrés del Campo Santos, Xabier Etxeita i Jesús Perera.

stats