Segona Divisió
Esports Futbol 18/12/2010

Gimnàstic i Recreativo demostren per què lluiten per no baixar (0-0)

Nàstic i Recre han signat taules en un partit soporífer en el qual amb prou feines han existit ocasions de gol, demostrant per què tots estan en la zona baixa

Redacció
2 min

TarragonaEls locals ho han intentat amb força en els primers compassos, però s'han anat diluint amb el pas dels minuts, mentre que el quadre andalús s'ha limitat a contenir i fins i tot a perdonar ocasions clares de gol. El resultat segueix deixant els catalans com a cuers de la categoria mentre que el Recreativo segueix respira una mica més alleujat.

El Nàstic ha agafat el comandament de seguida, ha sortit a mossegar a camp contrari i ha tancat el Recreativo. Powel ha tingut la primera oportunitat als cinc minuts, després d'una bona jugada personal per l'esquerra. El seu llançament ha estat desviat per Fabricio amb algun problema. La fulgurant sortida local s'ha anat diluint a poc a poc, fins arribar a un punt d'igualtat entre els dos conjunts, això sí, sense arribades a porta contrària.

Passat el quart d'hora, el Recreativo ha desaprofitat la millor oportunitat possible per avançar-se. La jugada ha estat de Córcoles per la dreta, arribant fins a línia de fons. El seu centre ha arribat a Pablo Sánchez, que totalment sol, no ha sabut impactar l'esfèric i de forma incomprensible l'ha enviat a fora.

El Recreativo s'ha anat sentint còmode amb el pas dels minuts, arribant a agafar el control per moments. Això sí, la seva precisió davant la porteria brillava per la seva absència. Passada la mitja hora, Aarón ho ha intentat en jugada personal, però el seu llançament ha sortit desviat. A poc a poc els andalusos anaven prement i el partit ha canviat completament respecte al panorama inicial.

Tot i així, el Nàstic no s'ha donat per mort, amb un Powel que recordant el millor Ronaldo ha realitzat un parell de jugades de mèrit que no han arribat a trobar porteria. Els d'Oliva s'han tornat a endollar en els últims minuts de la primera meitat, però sense generar ocasions clares de gol.

Powel ha tingut les primeres ocasió per als locals a l'inici del segon temps, amb un remat al pal inclòs. A poc a poc el partit s'ha anat calmant, tornant al domini altern, sense ocasions, sense arribada a porteria contrària, sense res.

El partit s'ha tornat infumable i ha estat morint a poc a poc sense que cap dels dos equips fes res per guanyar-lo. Xisco ho ha intentat de lluny per als locals, enviant desviat. Ha estat tot el bagatge ofensiu de cert perill en l'últim quart d'hora.

0- Gimnàstic: Rubén, Xisco, Mairata, Sergio, Fuster, Cruz (Juan, m.73), Seoane, Miki, Morán (Abraham, min.77), Eloy (Rei, min.67) i Powell.

0 - Recreativo: Fabricio, Córcoles, Mora, Manolo Martínez, Aitor, Rafita, Jesús Vázquez, Emilio Sánchez, Aarón (Quillo, m.88), Dani (Matamala, m.62) i Pablo Sánchez (Kepa, m.70)

Àrbitre. Martín Munuera, valencià. Ha mostrat cartolines grogues a Manolo Martínez i Aarón.

Incidències: Partit corresponent a la dissetena jornada disputat al Nou Estadi de Tarragona davant uns 2.500 espectadors

stats