SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 05/03/2011

El Nàstic vol allunyar-se del descens a costa del Cartagena

L'equip tarragoní és conscient que és una possibilitat única d'allunyar-se de la zona baixa de la classificació davant del seu públic

Redacció
2 min
El Nàstic ha guanyat al camp del Xerez

TarragonaEl Gimnàstic de Juan Carlos Oliva afrontarà avui el compromís contra el Cartagena (18.00 h) amb la moral pels núvols després de la victòria a Chapín de dimecres passat (1-2) i després d'aconseguir sortir de la zona del descens, mentre que el seu rival necessita puntuar per seguir a la zona que permet disputar la promoció d'ascens a Primera Divisió.

El quadre tarragoní és conscient que té una oportunitat immillorable per allunyar-se de la zona perillosa de la classificació, davant del seu públic i sabedor que el seu joc està millorant amb el pas de les setmanes.

Malgrat la derrota de fa dues jornades contra el Celta, els resultats en les últimes setmanes estan sent positius i han ajudat a retallar el desavantatge de sis punts amb la permanència fins a col·locar-se un punt per damunt del descens.

Oliva perd Rodri per sanció després de veure la cinquena groga, però recupera Morán, l'autèntic motor de l'equip, després de complir el seu partit de suspensió.

Com és habitual, el tècnic és poc donat a fer canvis, de manera que es creu que alinearà el mateix onze que contra el Xerez, amb l'única variant de Morán. Donarà continuïtat a Powel en punta, aprofitant la seva ratxa golejadora.

El quadre murcià, setè classificat amb 41 punts sumats en 27 jornades, ve de guanyar per 1-0 al Tenerife però ha perdut en les seves dues últimes sortides, a Còrdova (2-0) i al feu del Barcelona B (3-0), a més d'arribar amb les baixes obligades per lesió dels defenses Pablo Ruiz i Chus Herrero.

Aquestes ensopegades li han impedit estar més amunt a la taula però no li han fet caure d'aquests llocs, que permeten seguir lluitant per donar el salt de categoria.

Per al xoc de demà en el Nou Estadi de Tarragona, l'entrenador blanc-i-negre, Juan Ignacio Martínez, recupera els defenses Rafael Clavero i el francès Pascal Cygan i el migcampista Toni Moral, ja que els tres han complert un partit de sanció, i és possible que entrin a l'onze titular.

Qui més opcions té d'aparèixer en l'alineació és Cygan, que intentarà entrar en l'eix de la saga en substitució de Pablo Ruiz.

S'han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica el defensa Unai Expósito i els centrecampistes Jordi Pablo, Francisco José Maldonado i el francoportuguès Julien Fernandes.

stats