Segona A
Esports Futbol 12/11/2011

El Girona, gràcies a Benja i Coro, remunta els dos gols de Rodri per sumar un punt contra el Barça B (2-2)

El Barça B i el Girona s'han repartit els punts en el derbi al Miniestadi. Rodri ha marcat dos gols que han servit als d'Eusebio per marxar amb 2-0 al descans, però Benja i Coro han empatat pels d'Agné

Tello i José lluiten en una acció d'atac del Barça B.

BarcelonaLes situacions de l'enfrontament faran que el punt aconseguit al Miniestadi sembli bo per al Girona, que ha anat per sota al marcador des del principi del partit i, en canvi, dolent pel Barça B, que ha desaprofitat l'avantatge de dos gols que tenia al descans.

Rodri, al minut 12 de partit, ha fet el primer pels locals, després d'una doble rematada. L'ex del Sevilla ho ha celebrat amb molta energia i dues tombarelles. Ell mateix ha estat l'encarregat de fer el segon del filial blaugrana, en rematar dins de l'àrea petita una gran centrada de Deulofeu, que ha fet una magnífica jugada per la banda dreta.

Tot i el 2-0 en contra, els de Raül Agné han sortit convençuts de la remuntada i l'han aconseguida. Primer Benja, al minut 59, ha escurçat diferències amb una bona rematada escurada. I al minut 78 ha aparegut Coro per empatar a dos després d'un xut de Nieto.

El final ha sigut nerviós i a punt han estat tots dos equips d'aconseguir el tercer gol que els donés la victòria. Finalment, però, repartiment de punts que deixa tots dos conjunts a la zona baixa de la classificació.

Fitxa tècnica

Barça B: Oier; Balliu, Sergi Gómez, Armando, Lobato; Dos Santos, Carmona (Espinosa, m.88) , Sergi Roberto; Deulofeu (Rafinha, m.66) , Rodri (Tello, m.60), Jonathan Soriano.

Girona: Santamaría; Jose, Tortolero, Migue, David García (Nieto, m.62); Tébar, Garmendia, Jandro; Corominas, Moha i Benja (m.85).

Gols: 1-0, min. 12: Rodri; 2-0, min. 32: Rodri; 2-1, min. 58: Benja. 2-2, m. 78: Corominas.

Àrbitre: Sureda Cuenca (Col·legi balear). Ha tret groga al local Rodri (m.3) i Dos Santos (m.42) i als visitants Tébar (m.48), Jandro (m.50) i Garmendia (m.90).