2a divisió
Esports Futbol 12/03/2011

Rubén Castro sentencia el Girona (0-1)

La pluja ha deslluït el partit impedint el joc de combinaicó. De fet, l'únic gol ha arribat en una acció a pilota aturada. El Girona encaixa la segona derrota consecutiva

Redacció
2 min
El Girona va veure com la bona ratxa es tallava al camp en què va ser tècnic Agné.

GironaUna acció a pilota parada transformada per Rubén Castro a un quart d'hora del final ha donat la victòria al Betis a Montilivi, contra el Girona, en un partit marcat per la pluja caiguda durant tot el partit i que ha deslluït l'enfrontament.

A la primera meitat, els locals han jugat amb més empenta. Roberto Peragón ha disposat d'un parell de bones ocasions per inaugurar el marcador, però no les ha concretat. La primera ha estat en el minut 12, després d'un remat de cap que ha obligat Casto a realitzar una gran intervenció, mentre que en el minut 29 ha disparat al pal de la porteria andalusa.

Els bètics amb prou feines han arribat a l'àrea local. L'única opció que han tingut abans del descans ha estat en una acció de Rubén Castro, on han reclamat penal. No obstant, el Betis ha sortit amb una mentalitat totalment diferent en el segon temps. Liderat per Emaná, que s'ha carregat el seu equip a les esquenes, els andalusos han treballat més i han començat a arribar a la porteria defensada per Santamaría.

El mal estat del terreny de joc, que ha anat empitjorant amb el pas dels minuts, no facilitava el joc combinatiu, per la qual cosa el partit tenia molts números per decidir-se en una acció a pilota parada, com així ha succeït. En un servei de córner, mal defensat pels locals, Rubén Castro ha rematat de cap per sentenciar el partit i el Girona a un quart d'hora del final.

Amb el marcador a favor, el Betis ha controlat còmodament la situació i ha aconseguit una victòria que el manté en la lluita pel liderat. Mentre el Girona, que havia fet un inici d'any impecable, ha encaixat la segona derrota consecutiva.

Girona 0 – Betis 1

GIRONA: Santamaría; Jose, Serra (Keko, m.80), Tortolero, Migue, Dani Bautista; Jandro (Ángel, m.74), Tébar, Dorca,; Peragón i Despotovic (Kiko Ratón, m.56).

BETIS: Casto; Isidoro, Belenguer, Dorado, Nacho; Iriney, Beñat, Rubén Castro (Ezequiel, m.90), Emaná (Israel, m.82); Salva Sevilla (Arzu, m.80), i Jorge Molina.

GOL: 0-1 (m.76), Rubén Castro.

ÀRBITRE: Prieto Iglesias (Col·legi navarrès). Targetes grogues a Despotovic (m.14), Serra (m.15), Beñat (m.26), Nacho (m.67). Targeta vermella a Tébar, per doble amonestaicó (m. 73 i 85).

stats