Nàstic / Girona
Esports Futbol 01/02/2011

El Girona fitxa l'argentí Biancuchi (Munic 1860) i el Nàstic aconsegueix cedit Felipe Sanchón (Granada)

L'últim dia del mercat d'hivern ha estat molt mogut a Girona i a Tarragona, i tots dos han aconseguit l'última peça que necessiten per ajustar la plantilla

Redacció
1 min

BarcelonaEl Girona ha fitxat l'argentí Emmanuel Adrian Biancuchi. El jugador, de 22 anys, va néixer a la localitat argentina de Rosario i disposa de passaport comunitari. Biancuchi és migcampista i arriba al Girona procedent del Munic 1860. Biancuchi, a més, és un dels cosins de Leo Messi, i va començar a jugar a futbol al Newel's Old Boy, com el davanter del Barça. El 2008 va fitxar pel Munic 1860, i ara arriba al Girona. Amb ell han sigut tres els fitxatges del Girona aquest mercat d'hivern, junt amb Keko (Cartagena) i Adrien Goñi (Athletic Bilbao B).

Per la seva banda, el Nàstic de Tarragona ha tancat la incorporació de Felipe Sanchón (Barcelona, 8 d'abril de 1982). El jugador català arriba cedit per part del Granada CF, on ha jugat les dues darreres temporades. Sanchón, que es converteix en la quarta incorporació dels grana en aquest mercat d'hivern –després de Viguera (Reial Societat), Bergantiños (Granada/Deportivo) i Tuni (Mallorca)–, arriba a Tarragona amb la petició explícita tant del cos tècnic com de la comissió esportiva, ja que va coincidir amb Juan Carlos Oliva a l'Hospitalet. El jugador es va formar a les categories inferiors del Futbol Club Barcelona i va passar per equips com el Girona, el Figueres o l'Hospitalet. A aquesta operació s'hi afegeix la marxa d'Álex Cruz al conjunt de Granada. El canari marxa traspassat a canvi de la cessió de Sanchón sense costos extres per a l'entitat tarragonina.

stats