2a Divisió
Esports Futbol 11/12/2010

El Girona intentarà, a casa i contra el Celta, buscar una victòria que fa un mes que se li resisteix

Els de Raül Agné confien en mantenir la bona ratxa a casa, on tan sols han perdut un partit aquesta temporada; i ho faran amb el suport de 2.000 alumnes gironins

Redacció
2 min

GironaPel Girona serà un partit especial, ja que serà el número 100 des que va tornar a la divisió de plata, ara fa tres temporades. Tot i això, des del vestidor gironí es pensa més en la victòria que en les efemèrides. I és que després de perdre al camp del Rayo Vallecano, la setmana passada, els de Raül Agné ja sumen un mes sense conèixer la victòria, i estan a tan sols 3 punts de la zona de descens.

“Hem de tornar a ser forts a casa i retrobar el camí de la victòria per situar-nos a una zona tranquil·la de la classificació”, explicava Albert Dorca. D'altra banda, Luso Delgado, comentava que “podem plantejar-nos la possibilitat d'aconseguir un 6 de 6 en els dos partits que queden (Ceuta, a casa; i Xerès a domicili), i que seria un bon colofó abans d'acabar l'any”.

Per aconseguir-ho, Raül Agné podria fer canvis respecte l'equip que va jugar la setmana passada amb la més que provable tornada de Chechu i Jandro al mig del camp. A més, s'espera que les grades de Montilivi presentin un bon aspecte; en part, perquè 2.000 alumnes que han participat al concurs de dibuix de la futura mascota del club presenciaran el partit.

A més, serà un partit especial per Fran Noguerol, ja que era el capità del Celta fins la temporada passada.

D'altra banda, els gallecs buscaran una victòria fora de casa que se'ls resisteix des de principis d'octubre; i que de passada els asseguri acabar l'any en zona d'ascens. Per fer-ho, el tècnic, Paco Herrera, podria incloure Iago Aspas i Joan Tomás a l'onze inicial, en decriment de David Rodríguez i Quique de Lucas, jugadors que han baixat el seu rendiment els últims partits.

stats