2a divisió
Esports Futbol 19/05/2012

El Girona i el Còrdova lluitaran per mantenir les seves posicions (18 h)

El tècnic del Girona, Javi Salamero, recupera per aquest partit a Marc Tébar, després d'haver complert sanció, José Martínez i Jandro Castro al mig del camp

Efe
1 min
El Girona goleja i somia en la salvació (5-1)

BarcelonaEl Girona i el Còrdova mesuraran el seu potencial per intentar consolidar els seus oposats objectius, encara que tots dos ho faran amb un avantatge que no tenien fa unes jornades, atès que els catalans tenen cinc punts d'avantatge sobre el descens i els cordovesos amb sis sobre el setè, l'Almeria.

El tècnic del Girona, Javi Salamero, no tindrà més opció d'incloure novetats en l'onze inicial, el primer dels tres consecutius que afrontarà com a local i en què pot segellar la seva permanència a la categoria.

Un dels canvis és la tornada de Marc Tébar en el doble pivot, després d'haver complert un partit de sanció i davant la baixa de Joseba Garmendia. També entrarà José Martínez al lateral dret per ocupar el lloc del sancionat Luso Delgado.

La tercera novetat, pot ser, la de Jandro Castro al mig del camp, ja que sense l'asturià l'equip patir de falta de futbol en el partit de dimecres passat al camp del Nàstic.

Les novetats en l'expedició andalusa són la inclusió del jugador del filial Carlos Martínez, així com la tornada després de dos mesos lesionat del centrecampista Carlos Caballero.

stats