2a DIVISIÓ
Esports Futbol 07/05/2011

Un Girona sense complexos es desfà d'un Celta trencat (0-4)

Exhibició de joc i domini del Girona a Balaídos que amb aquests tres punts encara somia en poder jugar la fase d'ascens a la primera divisió

Redacció
2 min
El Girona només ha sumat un triomf a domicili aquesta temporada.  Va ser el que va aconseguir al Miniestadi contra el Barça B.

BarcelonaEl Girona s'ha emportat els tres punts de Balaídos després de golejar (0-4) a un Celta de Vigo que ha fregat el ridícul i que ha encadenat la seva sisena jornada consecutiva sense guanyar al seu estadi.

La pobra imatge del conjunt dirigit per Paco Herrera ha provocat que, per primera vegada en la temporada, els aficionats del Celta xiulessin al seu equip.

Cinc minuts ha tingut prou el Girona per mostrar les debilitats defensives del seu rival. Després d'un córner, el serbi Ranko Despotovic ha superat el porter Yoel després que el xut del seu company Serra s'estavellés al pal.

El Celta ha reaccionat després del gol, però el seu davanter David Rodríguez, que no travessa el seu millor moment, ha fallat dues clares ocasions davant el porter Santamaría, i això ha matat els viguesos, ja que, poc després, Luso ha marcat el segon per a un Girona que encara somia en arribar a aquest "play-off".

Balaídos, que no veu una victòria del seu equip des del passat 19 de febrer, no ho ha dubtat i vh xiulat durament als seus futbolistes. Amb Paco Herrera sense capacitat de reacció a la banqueta, abans del descans el Girona encara ha aprofundit més en la ferida amb un nou tant de Despotovic, el 0-3.

A la represa, per si algú encara somiava amb la remuntada del Celta, el Girona ha tancat la seva golejada amb un nou gol de l'atacant serbi, provocant que molts aficionats locals abandonessin Balaídos.

Fitxa tècnica:

0; Celta de Vigo: Yoel, Hugo Mallo, Jonathan Vila, Català, Murillo, Bustos, Àlex López, Michu (Iago Aspas, min.53), Trashorras (Joan Tomàs, min.53) Quique de Lucas i David Rodríguez (Dani Abalo, min.62).

4; Girona: Santamaría; Luso (Noguerol, min.79), Serra, Migue, Dani Bautista; Tébar, Dorca, Ángel (Jandro, min.75), Chechu, Moha i Despotovic (Peragón, min.65).

Gols: 0-1: Despotovic, min.4, 0-2: Luso, min.25; 0-3: Despotovic, min.31; 0-4: Despotovic, min.53

Àrbitre: Melero López (col·legi andalús). Ha amonestat Hugo Mallo i Català per part del Celta de Vigo, i a Àngel per part del Girona.

Incidències: partit corresponent a la trentena setena jornada de la Lliga Adelante disputat al camp municipal de Balaídos davant 9.211 espectadors.

stats