2a divisió
Esports Futbol 05/05/2012

El Girona i el Guadalajara necessiten els tres punts per fer un pas endavant cap a la salvació (18 h)

Els gironins es troben a set punts del seu rival directe i de la zona de salvació. Segons el tècnic dels gironins, Javi Salamero, aquest serà un partit "a cara o creu"

Efe
1 min
El Girona venç el Xerez (5-3)  i ja veu la llum

BarcelonaEl Girona i el Guadalajara, dos dels equips que lluiten per eludir el descens, es jugaran aquest dissabte, al 'Pedro Escartín' gran part de les seves opcions de mantenir la categoria, sent molt més urgent la situació per al conjunt català, a set punts del seu rival directe.

Els castellans estan set punts per sobre dels gironins i són l'equip que marca la zona de permanència, de manera que tot el que no sigui guanyar seria un resultat gairebé definitiu per enfonsar l'equip de Javi Salamero.

"Serà un cara o creu, són ells o nosaltres", ha admès Salamero, que no està preocupat per qui jugarà en l'onze inicial: "L'important a hores d'ara ja no són els noms, sinó que el que surti ho faci al màxim davant un equip capacitat i amb arguments per complicar-nos la vida".

No obstant això, i malgrat aquestes paraules d'elogi cap al Guadalajara, Salamero també està convençut que el seu equip pot guanyar: "Tenim capacitat per fer-ho i és el dia per demostrar-ho".

Fins i tot ha assegurat: "Jo no estaria gens tranquil a la pell del seu entrenador, perquè li arriba un bon equip i té un difícil calendari fins al final".

La premissa de treure els tres punts del Pedro Escartín és bàsica per als gironins: "No ens val l'empat, a ells potser sí, però no a nosaltres, perquè només quedaran sis jornades i la distància seguiria sent molt llarga".

Al Guadalajara se li donen bé els equips de la cua –Cartagena, Nàstic, Girona i Alcoià–, davant els que ha sumat quatre triomfs i tres empats (set gols a favor i un en contra), i aquest dissabte confia poder ratificar.

stats