2a DIVISIÓ A
Esports Futbol 05/11/2011

Corominas, de penal, dóna oxigen al Girona davant l'Hèrcules, el líder (1-0)

El millor Girona ha aparegut aquesta tarda a Montilivi just en el moment necessari per signar un excel·lent partit contra el líder, l'Hèrcules

GironaEl millor Girona ha aparegut aquesta tarda a Montilivi just en el moment necessari per signar un excel·lent partit contra el líder, l'Hèrcules, i agafar una mica d'oxigen amb una victòria per la mínima (1-0) gràcies a un gol de penal de Coro.

El triomf que pot salvar, de moment, el cap de Raúl Agné, ha estat merescut per al conjunt català, que ha dominat territorialment i en el joc els alacantins, sobretot en els primers quaranta-cinc minuts.

No obstant això, els locals no han tingut encert en els tres remats que hi ha tingut en la primera meitat (Tébar, José i el propi Coro) i se n'han anat al descans sense inaugurar el marcador.

L'Hèrcules ha basat el seu joc en la fiabilitat defensiva i, encara que tampoc ha passat excessives dificultats enrere, no ha tingut ni una ocasió clara de gol en aquesta primera meitat.

La tònica no ha canviat en excés a la segona part, però una caiguda a l'àrea de Corominas en una lluita amb Peña, en el minut 79 ha estat castigada com a penal per l'àrbitre. La pena màxima l'ha transformat el mateix Corominas aconseguint l'1-0 que solucionaria el partit i deixaria els tres punts a casa.

GIRONA 1

HÈRCULES 0

Girona: Santamaría, José, Migue, Tortolero, David García (Dani Nieto, min.64), Tebar, Dorca, Juanlu, Moha (Luso, min.87), Saizar (Benja, min.73) i Coro.

Hèrcules: Falcón, Juanra, Samuel, Mora, Peña, Diego Rivas (Callejón, min.83), Carlos Calvo, Abel Aguilar, Miche, Escassi (Urko Vera, min.78) i Felipe Sanchón (Sardinero, min.54).

Gols: 1-0: Coro (p), min.80.

Àrbitre: Melero López (Col·legi andalús). Ha mostrat targeta groga als locals David García (min.18) i Dorca (min.77) i als visitants Samuel (min.35), Carlos Calvo (min.53), Escassi (min.57), Michel (min.73) i Peña (min.79).

Incidències: Partit de la dotzena jornada disputat a Montilivi davant 3.017 espectadors.