2a divisió
Esports Futbol 06/04/2012

El Girona vol encadenar el segon triomf consecutiu davant l'Hèrcules

Els gironins, que acumulen moltes baixes, visiten l'Hèrcules (21 hores, Gol T), que no ha sumat cap punt en els últims dos partits de Lliga

Efe
2 min

GironaDesprés d'una setmana convulsa, amb la dimissió del president Ramón Vilaró i la presentació d'un concurs de creditors voluntari, el Girona afronta un altre partit clau en la seva lluita per la salvació. Els gironins, amb la moral pels núvols després de guanyar el Deportivo, visiten l'Hèrcules, que ha encadenat dues derrotes consecutives i està tocat anímicament.

La plantilla gironina arriba pràcticament en quadre, ja que les moltes baixes han deixat només divuit efectius amb els quals el tècnic Javi Salamero ha hagut de confeccionar la convocatòria. Entre les absències destaquen tres de titulars de la setmana passada: els lesionats Matías Ballini i Juanlu Henz i el sancionat Migue.

"Aquesta setmana gairebé no he fet jo la convocatòria, l'han fet els serveis mèdics", ha assegurat Salamero que ha afegit, tot i això, que no van "derrotats" a Alacant.

"Hi anem amb ganes de sumar", ha dit Salamero, que a més està pendent fins a última hora dels tocats Dani Tortolero i José Martínez. La setmana ha estat difícil i el tècnic advoca per "deixar el que no es pot controlar des del vestidor" i centrar-se en la feina, "que és guanyar partits". El rival es presenta complicat, segons Javi Salamero, "ja que segur que es voldrà reivindicar i mantenir la plaça en els llocs de permanència". Salamero espera un Hèrcules "amb novetats en la defensa i amb el joc d'atac que l'ha portat a la situació que ocupa a la part alta".

El Girona segueix a sis punts de la salvació, encara que el tècnic aposta per no mirar els resultats dels rivals directes, "perquè lo únic que es pot controlar és el partit propi i, en això cal posar els cinc sentits".

Pel que fa a l'Hèrcules, el tècnic Juan Carlos Mandiá recupera els defenses Paco Peña i Pepe Mora, així com el davanter Urko Vera, que no van poder jugar per sanció l'última jornada. Els tres apunten a la titularitat. Per contra, no podrà jugar per acumulació de cinc amonestacions el brasiler Gilvan Gomes, autor de tres gols en les tres últimes jornades. La baixa de l'exjugador de l'Osca s'uneix a la del davanter David Aganzo i el defensa Juanra Cabrero, per lesió.

stats