SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 26/03/2011

El Girona torna al camí de la victòria davant l'Albacete (3-0)

Els gironins segueixen somiant i tornen a les places que donen accés a la promoció a Primera Divisió provisionalment

Redacció
1 min
Raül Agné va demanar que tothom se centrés en el futbol ahir, i ho va aconseguir.

GironaEl Girona ha tornat al camí de la victòria després d'un triomf davant un Albacete que, tot i el canvi d'entrenador i de l'estrena de Mario Simón a la banqueta, ha encadenat la dotzena jornada consecutiva sense conèixer la victòria.

En un primer temps molt avorrit a Montilivi amb només un tret entre els tres pals de les porteries després d'una aïllada jugada a l'interior de l'àrea per part gironines, ha permès a Jandro marcar el gol que decantava la balança quan es jugava el minut 33.

Aquest gol ha donat tranquil·litat als catalans i els ha permès arribar al xiulet de descans sense passar cap compromís en l'aspecte defensiu.

La segona part ha seguit el mateix guió de la primera, amb un futbol molt avorrit.

El segon gol ha arribat després d'un centre per banda esquerra que ha aprofitat el serbi Despotovic, després d'una sortida en fals del porter de l'Albacete, per rematar de cap i aconseguir el gol que sentenciava el partit.

El partit queda tancat definitivament amb un tercer gol de Roberto Peragón, després d'un passi en profunditat. Després de la victòria, el Girona suma 45 punts i segueix la lluita per les places de promoció d'ascens.

stats