Segona Divisió
Esports Futbol 14/10/2012

El Girona torna a golejar a Montilivi i destrossa el Recre de Sergi Barjuan (5-2)

L'equip gironí se situa quart a la classificació gràcies als gols Jandro (de penal), Luso (2), Benja i Acuña

A.s.
Els jugadors del Girona, celebrant un gol a Montilivi

BarcelonaLa temporada del Girona de Joan Francesc Ferrer, 'Rubi', està sent excel·lent, i els seus números a Montilivi espectaculars, amb tres golejades consecutives davant dels seus aficionats. Aquest diumenge li ha clavat 5 gols al Recreativo de Huelva que entrena Sergi Barjuan.

Tal com ha acabat la primera meitat, amb 1-0 i de penal (Jandro) en l'últim minut, res feia pensar que en la segona es veurien sis gols més.

A la segona meitat, tot just començar, Luso Delgado ha rematat un córner tot sol de cap des de l'àrea petita (47'). Amb 2-0 el Girona no s'ha relaxat i ha seguit atacant sense por, i fruït d'aquesta empenta ha arribat el 3-0, obra de Benja (60'). Però en la jugada següent el Recre ha retallat distàncies amb un golàs per l'escaire de Borja Granero que ha sorprès tothom.

El Girona, però, està en ratxa, i poc després ha tornat a marcar Luso en una jugada d'oportunista (4-1, 65'), i Acuña, que acabava d'entrar al camp, ha marcat el 5-1 (76'). El Recre, un altre cop ha marcat en la següent jugada per maquillar el resultat en el 5-2 final (77').