Segona Divisió
Esports Futbol 27/05/2012

El Girona es fa fort a Montilivi per ratificar la permanència contra el Recreativo (0-0)

L'equip gironí escala posicions a la classificació i pot presumir d'haver assolit la salvació per mèrits propis i no només pel descens obligat del filial del Vila-real

GironaDesprés d'empatar amb el Recreativo de Huelva a Montilivi, el Girona ha sumat tres partits seguits sense perdre a casa, el que li ha servit per escalar posicions en la classificació i poder presumir de salvació per mèrits propis i no només pel descens del Vila-real.

Quatre oportunitats clares han tingut els locals per inaugurar el marcador a la primera part, però en totes elles s'han trobat amb la gran actuació del porter rival Alejandro, que en el minut 7 ha detingut una doble rematada de Juanlu, que més tard ha fet el mateix davant la doble oportunitat de Corominas, la més clara en el minut 21 quan el davanter català s'ha quedat sol davant el porter.

La falta de punteria i el fet que l'únic remat dels visitants s'estavellés al pal dret de la porteria gironina han fet que el partit s'anés al descans amb l'empat inicial.

A la segona part, ha sigutel Recreativo qui ha tingut les oportunitats per avançar-se en el marcador. Dos minuts després de la represa, Berrocal ha rematat des de l'interior de l'àrea i incomprensiblement la pilota ha tocat primer el pal dret i després l'esquerre de la porteria local, sense sobrepassar la línia de gol.

El partit ha abaixat el teló a l'hora de joc, amb un tir de Jesús Rubio que Dani Mallo ha repel·lit amb una mà espectacular. Des d'aquest moment fins al final, més cor que cap i més esforç que encert per acabar amb l'empat a zero.

El marcador final permet al Girona escalar llocs a la taula i deixar la quarta posició de la part baixa, fet que haurà de ratificar en l'última jornada al camp del Múrcia.

Fitxa tècnica

Girona: Mallo, Jose, Tortolero, Migue, David Garcia, Juanlu, Tébar (Dorca, min.46), Jandro, Nieto (Garmendia, min.46), Goiria (Acuña, min.65) i Corominas.

Recreativo: Alejandro, Córcoles, Bonaque, Manolo Martínez, Cifu, Matamala, Borja Granero (Arca, min.65), Javi Alamo, Jesús Rubio (Asen, min.76), Aitor (Aitor García, min.83) i Berrocal.

Àrbitre: Julio Amoedo Chas (comitè gallec). Ha tret groga al local Juanlu i als visitants Manolo Martínez, Bonaque, Matamala i Aitor.

Incidències: 5120 espectadors han presenciat la 41a jornada de lliga a Montilivi, on els jugadors han sigut acomiadats amb aplaudiments per la permanència aconseguida.