SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 17/12/2011

Jandro decideix el derbi entre Girona i Nàstic (3-2)

El Girona ha dominat el joc durant gran part dels noranta minuts i s'ha avançat per tres cops en el marcador contra un Nàstic que no s'ha donat mai per vençut

Ara
1 min

BarcelonaRaül Agné respira més tranquil després que els seus homes hagin tirat endavant un dels partits més importants de l'any. Els tres punts que ha sumat avui el conjunt gironí contra el Nàstic de Tarragona donen un respir als locals, però deixen tocat a un Nàstic que fa setmanes que no coneix la victòria.

El primer gol del partit ha estat obra de Ferran Corominas quan tan sols s'havien jugat dos minuts de partit. Això ha deixat tocat el Nàstic, que no s'ha refet fins ben entrada la primera meitat. El gol de l'empat de l'uruguaià Adrián Luna ha igualat el partit abans del descans (42').

A la represa el Girona s'ha tornat a avançar gràcies a Benja (54'), que ha rematat una centrada de Dani Nieto des de la banda esquerra. Els de Jorge d'Alessandro han reaccionat ràpid amb un gol de Longás al 59', però al minut 65 ha arribat la sentència.

Jandro, que havia entrat al terreny de joc pocs minuts abans, ha xutat magistralment un llançament de falta i Rubén Pérez poc ha pogut fer per evitar el gol, el tercer dels gironins.

Amb aquest triomf el Girona suma 16 punts, però segueix en zona de descens. El Nàstic també segueix a la penúltima posició amb 13 punts.

stats