2a divisó
Esports Futbol 16/05/2012

El Girona i el Nàstic lluitaran per la salvació (20 h)

Els gironins estan a només sis punts d'aconseguir el seu objectiu quan queden quinze punts per disputar fins al final del campionat

Efe
1 min
El Nàstic no  es rendeix i  el Girona pateix

BarcelonaUna vegada que el descens del Vila-real a Segona ha clarificat les opcions de salvació del Girona, els gironins se saben a només sis punts del seu objectiu quan queden quinze punts per disputar fins al final del campionat.

Els gironins hauran d'improvisar un nou doble pivot al centre del camp davant les baixes del lesionat Albert Dorca i del sancionat Marcos Tébar.

Les seves posicions podrien ser ocupades per Joseba Garmendia i Matias Ballini. "No em preocupa gens haver de substituir, tenint en compte que la plantilla és prou llarga i qualificada per fer-ho", va explicar el tècnic Javi Salamero, que podria donar entrada de nou a Luso Delgado i Moha.

El tècnic del Girona espera "un Nàstic que pot tenir oportunitats de guanyar" i destaca del seu rival que "és un equip que no genera moltes oportunitats de gol, però les que generen són molt clares". I també el preocupa que "tenen un nivell de qualitat molt important davant".

Sense més opcions que la victòria per no certificar matemàticament el descens a Segona B, el Nàstic afrontarà el partit davant el Girona com una revàlida després de la decepció soferta la passada jornada a Còrdova.

L'equip de Jorge D'Alessandro, enfonsat al pou de la classificació, aspira a la plaça que actualment ocupa el Girona per obtenir la permanència.

stats