Segona Divisió
Esports Futbol 17/09/2011

El Girona cau a Sòria en el temps afegit (1-0)

El conjunt gironí, que ha vist com se li ha anul·lat un gol de Moha per possible fora de joc, cau contra el Numància de la manera més dolorosa

Redacció
2 min

BarcelonaEl Numància s'ha anotat la seva primera victòria del campionat davant el Girona en l'últim sospir, al temps afegit, gràcies a Julio Álvarez, que ha materialitzat a la perfecció un servei directe de falta.

Amb un Girona que en el primer quart d'hora tot just ha trepitjat l'àrea contrària, l'equip vermell ha portat gairebé sense discussió el pes del partit, amb més possessió, però sense la necessària acceleració i encert en els últims metres, els que donen partits i punts.

L'àrbitre no ha volgut saber res, als dos minuts, d'una jugada en què el lateral David García ha protegit amb la mà, després de relliscar i caure a terra, en un intent de projecció de Cedric. Un minut després, Victor Andrés ha provat a Santamaría, després d'una passada interior de Del Pino, el més actiu del Numància jugant de mitja punta per dins.

Al minut 23 ha arribat l'ocasió més clara dels locals amb un xut al pal de Cedric després robar-li la cartera a David García, que s'ha adormit.

Mentrestant, el Girona ho ha fiat tot a passades llargues i, amb gairebé aquest únic recurs, ha tingut dues aproximacions de cert perill, les dues protagonitzades pel ràpid Benja, que ha sabut buscar l'esquena als centrals avançats. Cabrera, en les dues ocasions (minuts 14 i 26) ha reaccionat a temps.

A la represa, el Numància, lluny de millorar, ha empitjorat en el seu joc, més espès, gairebé sense espurna, per a desesperació de la seva parròquia, davant d'un Girona que ha cregut que era possible aconseguir la seva primera victòria a Los Pajaritos i ha generat les ocasions més clares, mitjançant Benja (minuts 61 i 64) i Moha, que ha finalitzat en gol una passada interior, però que ha estat anul·lat per l'àrbitre per un dubtós fora de joc.

En el tram final el Numància ha buscat de nou l'heroica i Julio Álvarez ha demostrat que no se li ha oblidat fer gols des de la frontal de la gran i ha decidit, al 93, un matx que mereixia acabar amb empat.

Fitxa Tècnica:

1 - Numància: Eduardo; Unai, Jaio, Culebras, Ripa; Sunny, Víctor Andrés (Julio Álvarez, min. 54); Cedric (Bedoya, min. 67), Del Pino, Nano; Lago Junior (Juanjo, min. 70) .

0 - Girona: Santamaria, José, Richi, Migue, David García; Tébar, Dorca, Juanlu, Benja (Ion Vélez, min. 70), Dani Nieto (Moha, min. 45); Coro (Jandro, min. 57).

Àrbitre: Pino Zamorano (comitè castellanomanxec). Ha ensenyat groga al local Jaio (min. 51) i als visitants Dorca (min. 29), Migue (min. 33) i Jandro (min. 63).

Gol: 1-0: Min 93: Julio Álvarez.

stats