Esports Futbol 29/08/2015

El Girona cau davant el Numància a l'últim minut (2-3)

Els visitants, líders de la Lliga Adelante, han aixecat un 2-1 en contra

Mata celebra el seu gol a Montilivi / GIRONA FC

BarcelonaDesprés d'assaborir la victòria la jornada passada, el Girona ha caigut aquesta tarda davant el Numància, que s'ha endut els tres punts gràcies a un gol de Pablo Varcarce a l'últim minut. Partit boig a Montilivi, amb un conjunt visitant que s'ha avançat al 2 de la primera meitat i amb els homes de Pablo Machín remant a contracorrent.

Varcarce, precisament, ha sigut l'encarregat d'obrir la llauna, i de tancar-la. Els de casa han hagut de reaccionar i, per mitjà de Mata, han aconseguit empatar a 10 minuts pel final del primer temps. Amb 1-1 al marcador, el Girona ha somiat amb el triomf gràcies a una obra d'art de Lejeune, que ha anotat amb un gran llançament llunyà. Un error d'Isaac Becerra, però, ha provocat que l'equip rival empatés de penal (2-2) abans de sentenciar en el temps de descompte.