El Girona escombra l'Osasuna i consolida la segona posició (3-0)

Jaime Mata i Florian Lejeune certifiquen el triomf que permet retallar dos punts amb el Betis al capdavant de Segona

A.l.
Els jugadors del Girona celebren el gol de Jaime Mata / @GIRONAFC

BarcelonaEl Girona segueix amb el seu pas ferm i ha golejat 3 a 0 l'Osasuna de Pamplona, un triomf que permet els homes de Pablo Machín retallar dos punts del líder, el Betis, que ha empatat a casa contra el Llagostera. Els gironins mantenen d'aquesta manera el segon lloc de la Segona Divisió, amb 68 punts, quan només falten sis jornades per acabar la fase regular. Els locals han obert ben aviat el marcador de Montilivi, i el davanter Jaime Mata ha rematat de primeres una centrada des de l'esquerra per desequilibrar l'electrònic. Els catalans han dominat el partit, ofegant l'Osasuna en la sortida de pilota, i jugant amb els nervis d'un equip navarrès que està a la part baixa de la classificació. El mateix Mata ha rubricat la seva actuació amb el segon gol, al minut 60, i el central Florian Lejeune ha fet valer els seus centímetres per certificar el triomf a Montilivi. El davanter de l'Osasuna, Sisi, ha reclamat un penal de Ramalho als minuts finals, però l'àrbitre González Fuertes no l'ha xiulat i ha amonestat el mateix jugador visitant.

En les jornades finals, el Girona buscarà mantenir la segona plaça de la classificació, que dóna accés directe a Primera, i aguantar la pressió dels seus immediats perseguidors, l'Sporting, Las Palmas i el Valladolid.