2a divisió
Esports Futbol 01/05/2011

El Girona apura les opcions d'entrar a la promoció d'ascens contra el Rayo Vallecano

Els gironins han sortit de la zona de promoció d'ascens després d'haver sumat només 6 dels últims 24 punts en joc; i haver empatat 3 dels 4 darrers partits diputats

Redacció
1 min
El Girona va veure com la bona ratxa es tallava al camp en què va ser tècnic Agné.

GironaEl Girona afronta aquest diumenge la difícil papereta que suposa la visita a Montilivi del líder, el Rayo Vallecano, amb l'agreujant de la necessitat de victòria per no despenjar-se dels llocs de promoció.

Per al quadre gironí, el triomf és obligat després d'haver sumat només 6 dels últims 24 punts o, en un període més curt, d'haver aconseguit només tres empats en els últims quatre partits. Encara que al tècnic Raül Agné no li preocupa aquesta ratxa i assegura que continua sent “ambiciós”, encara que “tocant de peus a terra”.

Agné no sabrà fins a última hora si podrà comptar amb Dani Bautista, que amb problemes físics no s'ha pogut entrenar amb normalitat aquesta setmana. En canvi, ja és segur que el tècnic recupera Moha, Santamaría i Marc Tébar per enfrontar-se al Rayo, un equip del qual destaca que té "un dels millors jocs ofensius de la categoria".

Per part del Rayo Vallecano, el seu tècnic, Sandoval, perd a una de les figures clau del seu equip: Movilla compleix cicle d'amonestacions, i el seu lloc no serà fàcil de cobrir ja que el madrileny cobreix funcions defensives, creatives i arriba des del darrere en els atacs visitants. Una baixa a la que s'hi afegeix la de Borja García per lesió.

El Rayo mai ha guanyat a Girona, però ha empatat els dos últims partits que hi ha disputat.

stats