Segona Divisió
Esports Futbol 17/08/2012

El Girona i el Sabadell enceten la temporada amb un derbi català a Montilivi

Els gironins només tenen la baixa de Kitoko, i els arlequinats no poden comptar amb Olmo, Lanzarote i Collantes, però sí amb els ex del Girona Moha i Tortolero

Efe
1 min
Moha i Dani Tortolero

BarcelonaLa Segona Divisió comença aquest dissabte per al Girona i el Sabadell amb un derbi a Montilivi (19 h, Esport3). El gironins, amb Joan Francesc Ferrer 'Rubi' que s'estrena a una banqueta de Segona A, tenen com a objectiu mantenir la categoria sense passar les angúnies de l'any passat. Per la seva banda, els arlequinats, que continuen confiant en Lluís Carreras, s'han reforçat –10 cares noves– amb molts jugadors veterans de la categoria amb l'objectiu de mirar més cap amunt que cap avall.

Entre aquests veterans que ha fitxat el Sabadell hi ha dos jugadors que fins aquest estiu jugaven al Girona, Moha i Dani Tortolero, que avui tornaran a jugar a Montilivi.

Lluís Carreras no podrà comptar amb Olmo, Lanzarote i Collantes per a aquest debut, els tres lesionats, mentre que Rubi només té la baixa d'un dels 9 fitxatges que ha fet, el congolès provinent del Tenerife Kitoko.

Alineacions probables:

Girona FC: Mallo, José, Migue, Chus Herrero, David García, Juanlu, Eloi, Marcos Tébar, Toni Moral, Jandro i Jofre Mateu

CE Sabadell: Nauzet o De Navas; Toni Lao, Abraham Paz, Tortolero, Óscar Ramírez; Juanjo, Llorente, Moha; Gato, Ulises i Aníbal

Àrbitre: Sureda Cuenca (col·legi balear)

Estadi: Montilivi. 19.00 h (Esport3)

stats