SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 30/01/2011

El Girona deixa escapar el triomf i empata a tres al camp del Tenerife

El Girona no ha pogut sumar aquesta tarda contra el Tenerife el segon triomf a domicili després de deixar-se empatar (3-3) un partit que dominava 1-3

Santa Cruz de TenerifeEl Girona no ha pogut sumar aquesta tarda el seu segon triomf a domicili després de deixar-se empatar un partit que en la segona part dominava 1-3. Contra el cuer, el Tenerife, els de Raúl Agné han fet el més difícil, que era remuntar el gol inicial dels canaris, però finalment han sumat només un punt per la remuntada d'un Tenerife que jugava amb deu.

Les pressions a la taula dels insulars, juntament amb més convicció en el seu joc des de l'arribada a la seva banqueta d'Antonio Tapia, han afavorit els incentius precisos per sortir a per un esperançador triomf front a un Girona que, inicialment, no només s'ha vist sorprès sinó que, a més, no l'ha pogut contenir.

Això no obstant, han estat els gironins els primers a intimidar seriosament, ja que Despotovic, en el minut 1, ha encarat el marc d'Aragoneses i amb un xut creuat ha tractat de sorprendre'l, però la pilota se n'ha anat a fora, mentre que poc després, Hidalgo ha fet el mateix a l'àrea visitant, però Santamaría ha detingut el seu xut.

Al límit del quart d'hora, la insistència insular ha donat els seus fruits ja que Sicilia, entre un grup de defensors, ha rematat de cap a gol un córner llançat per Julio Álvarez. Aquest gol, en lloc d'afermar els tenerifencs sobre la gespa, ha esperonat els gironins, que no només han sabut reduir el seu rival sinó que, a més, han aconseguit empatar al límit de la mitja hora. Jandro ha centrat des de la dreta perquè Despotovic, en boca de gol, anotés la igualada.

Al Girona se li ha posat encara més de cara el partit quan Despotovic, en una ostentació de genialitat, amb un xut ajustat a l'esquadra ha posat en avantatge el seu equip, moments abans d'arribar-se al temps de descans.

L'infortuni ha retallat encara més les cada vegada més irrisòries opcions blanc-i-blaves, ja que només reprendre's el joc ha patit l'expulsió del seu meta Sergio Aragoneses, després de tallar fora de l'àrea una pilota amb la mà. Aquest caos local l'ha aprofitat precisament un tenerifenc, Kiko Ratón, per rematar encara més el seu exequip, després de rematar en boca de gol un centre mesurat de José, encara que instants després ha estat Nino qui ha superat per partida doble Santamaría.

Tenerife 3

Girona 3

Tenerife: Sergio Aragoneses; Marc Bertrán, David Prieto, Pablo Sicilia, Bellvís (Luis García, min. 47); Ricardo, Antonio Hidalgo, Julio Álvarez; Juanlu (Dubarbier, min. 76), Kome (Natalio, min. 56); i Nino.

3.- Girona FC: Santamaría; José, Serra, Tortolero, Migue (Keko, min. 65); Chechu (Ángel, min. 76), Tébar, Dorca, Jandro; Despotovic i Kiko Ratón (Bautista, min. 67).

Gols: 1-0, min. 13: Sicília. 1-1, min. 31: Despotovic 1-2, min. 41: Despotovic. 1-3, min. 69: Kiko Ratón. 2-3, min. 61: Nino. 3-3, min. 92: Nino.

Àrbitre: Antonio Israel Mariscal Sánchez (Comitè Andalús). Ha expulsat Sergio Aragoneses (min. 46) per fer caure Despotovic. Ha amonestat els locals David Prieto, Antonio Hidalgo i el segon entrenador, Toño Hernández, i els visitants José i Ángel.