SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 18/02/2012

El Girona cau a Valladolid (1-0) i encara no ha guanyat fora de casa

Un penal transformat per Víctor Pérez (1-0) ha derrotat l'equip entrenat per Josu Uribe, que encara no coneix la victòria

Manucho, en acció contra el Girona

ValladolidEl Valladolid, aspirant a l'ascens, afrontava sense Nauzet Alemany i Óscar González, però no ha patit massa per derrotar al pitjor equip com a visitant de la lliga. El Girona encara no ha guanyat lluny de casa i no suma els tres punts des de el derbi amb el Nàstic del darrer 17 de desembre. A més, amb Josu Uribe encara no ha guanyat.

Alberto Bueno i Sisi han estat les novetats a l'equip de Miroslav Djukic, que ha començat governant el mig camp i arrabassant la pilota al seu rival amb certa facilitat. El tècnic del Girona només comptava amb quatre defenses en condicions per jugar a Zorrilla, aposant per una parella de centrals formada per Dani Tortolero i pel debutant Yago Fernández.

Als 10 minuts una mà d'Acciari després d'una centrada de Sisi ha acabat en un penal dubtós, doncs Acciari era sobre la línia de l'àrea. Víctor Pérez no ha fallat. Jandro i Coro han intentat liderar una reacció gironina, però els visitants no portaven massa perill.

A la segona part l'entrada de Manucho ha donat més energia a l'atac del Valladolid, amb el Girona tancat en defensa per mantenir l'1 a 0 i jugar-se les seves cartes en els darrers minuts de partit, quan els d'Uribe si han intentat empatar, sense sort.

Valladolid 1-0 Girona

Reial Valladolid: Jaume; Balenziaga, Jesús Rueda, Marc Valiente, Peña; Sisi, Nafti, Víctor Pérez, Jofre (Marquitos, min. 66); Bé (Alonso, min. 78) i Javi Guerra (Manucho, min. 49 ).

Girona: Mallo; Luso, Tortolero, Yago, Migue, Garmendia, Acciari (Nieto, min. 64), Dorca, Jandro, Corominas i Goiria (Acuña, min. 73).

Gol: 1-0, m.10: Víctor Pérez, de penal.

Àrbitre: Sánchez Martínez (C. Murcià). Va amonestar Guerra, Valiente, Sisi, Nafti, Acciari i Goiria.

Incidències: Estadi Zorrilla. 8.000 espectadors.