2a divisió
Esports Futbol 17/12/2010

El Girona cau contra el Xerez i encara no sap què és guanyar fora de Montilivi, aquesta temporada (3-1)

Dues jugades a pilota aturada i l'expulsió de Bautista al minut 79 han aplanat el camí de la victòria andalusa, en un partit que no s'ha decidit fins als minuts finals

XerezTot i la derrota, el Girona ha dominat clarament el primer temps, quan ha tingut més i millors oportunitats per marcar. I ho ha aconseguit al minut 22, quan Despotovic ha controlat a l'interior de l'àrea i ha superat el porter Chema per baix.

Amb 0 a 1 al marcador, l'entrenador del Xerez ha fet canvis a l'equip, i tornant del descans, Vicente Moreno ha rematat una centrada de Capi per anotar l'empat a 1. I al minut 79 ha arribat la jugada clau del partit. Bautista ha estat expulsat per doble groga i, a la falta posterior, Moreno ha anotat el 2 a 1. I tan sols cinc minuts després, Capi ha rematat a plaer una centrada de Redondo per situar el 3 a 1 definitiu al marcador.

Amb aquest resultat, el Girona queda a la part baixa de la classificació, amb 18 punts; mentre el Xerez es confirma a les places de promoció amb 27.

Xerez 3 – Girona 1

XEREZ: Chema, Redondo, Lombán, Bruno Herrero, Moreno, Óscar Díaz (Bermejo, 46'), Capi, Cordero (Font, 33'), Pablo Redondo, Raúl Llorente i José Mari (Capdevila, 85').

GIRONA: Santamaría, Ángel (Curto, 89'), Chechu, Dorca, Moha (Borja, 67'), Despotovic, Noguerol, Bautista, Jandro, Migue i Luso.

GOLS: 0-1 (22') Despotovic. 1-1 (50') Vicente Moreno. 2-1 (80') Vicente Moreno. 3-1 (83') Capi

ÀRBITRE: Amoedo Chas. Targetes grogues als locals: Cordero, Capi, Bruno Herrero, José Mari i Capdevila; i als visitants Bautista (que ha estat expulsat per doble amonestaicó), Chechu i l'entrenador Raül Agné.

ESTADI: Chapín, 7.374 espectadores.