Esports Futbol 12/02/2012

El Girona perd amb l'Almeria (0-1) i allarga una jornada més la seva mala ratxa

A més dels tres punts, els gironins també perden Dani Erencia per lesió. S'ha trencat el lligament encreuat del genoll, serà operat i estarà sis setmanes de baixa

Dani Erencia s'ha lesionat i estarà mig any de baixa. GIRONA FC

GironaL'Almeria ha aconseguit un triomf que el segueix mantenint a la zona alta, a costa de derrotar un Girona (0-1) que no dóna per més i que agonitza en la penúltima posició.

En venda per un euro, com va proclamar fa uns dies el seu màxim accionista, el Girona sembla haver entrat en desnonament i a la deriva sense que hi hagi res que pugui detenir el descens, malgrat haver canviat fa poc d'entrenador.

Malgrat la nova ensopegada, la derrota ha estat un càstig excessiu per a un Girona que ha proposat molt més futbol que l'Almeria, tot i que l'equip andalús no podia cedir punts a causa de la resposta dels seus oponents de la zona alta de la taula.

Al final, l'Almeria ha tret la força necessària. Només ha disposat de dues bones opcions durant el partit i n'ha fet prou amb una d'elles, quan faltaven onze minuts per al final. En la primera i única jugada amb perill de la segona part de l'Almeria, Juanma Ortiz aconseguia superar Mallo (78').

I és que els gironins han tingut la capacitat de portar el pes del partit a la primera part i han creat les millors oportunitats, com una rematada de Goiria (5') i una altra d'Erencia. L'Almeria, ha tingut la seva millor ocasió en una rematada de Goitom, que ha sortit fora fregant el pal esquerre de la porteria de Mallo. Els primers minuts de la represa han seguit la mateixa tònica fins que en el minut 58 s'ha lesionat el central dels gironins Dani Erencia, que ha hagut de ser retirat amb el lligament creuat del genoll esquerre i haurà de ser operat.

Amb la victòria, l'Almeria atrapa el Valladolid en la tercera posició, mentre que el Girona es queda una mica més enfonsat.

GIRONA 0

ALMERIA 1

Girona: Mallo, Luso, Erencia (Moha, min.60), Rigo, Migue, Tébar, Dorca, Acciari (Oscar Díaz, min.80) Jandro, Coro i Goiria (Acuña, min.67).

Almeria: Esteban, Rafita, Carlos García, Acasiete, Jakobsen, Verza, Corona, Juanma Ortiz, Goitom, Aleix Vidal (Bernardello, min.81) i Ulloa (Pallares, min.90).

Gol: 0-1, min.78: Juanma Ortiz.

Àrbitre: Bikandi Garrido, del comitè basc. Targetes grogues: cap. Targetes vermelles: cap.