Girona
Esports Futbol 18/02/2011

El Girona continua en ratxa i derrota amb facilitat l'Alcorcón (3-1) i dorm en promoció d'ascens

L'equip de Raül Agné porta un 2011 espectacular: encara no ha perdut cap partit i acumula cinc victòries (les últimes tres seguides) i tres empats

Un moment del Girona-Alcorcón d'aquesta nit.

GironaEl Girona augmenta la seva il·lusió amb el possible ascens a Primera Divisió. Avui ha tornat a guanyar, la tercera victòria consecutiva, i encara no coneix la derrota en aquest 2011: després de vuit partits, cinc victòries i tres empats. Avui la víctima ha sigut l'Alcorcón, que no ha tingut cap opció davant l'equip d'Agné. Despotovic ha inaugurat el marcador aviat, i abans del descans Jandro ja ha deixat el partit ben encarrilat en transformar un penal.

En la segona meitat el Girona ha seguit controlat el partit, tot i alguna ocasió esporàdica dels madrilenys. I quan quedava només un quart d'hora el serbi Despotovic va acabar de sentenciar el partit. El gol del golejador de l'Alcorcón Quini quan quedaven només cinc minuts va ser una anècdota.

3 - Girona: Santamaría; Jose, Serra, Tortolero, Bautista; Dorca, Ángel (Marcos Tebar, m.62), Moha (Keko, m.84), Jandro; Peragón i Despotovic (Chechu, m.75).

1 - Alcorcón: Manu Herrera; Ángel, Babin, Javier Hernández, Nagore; Mora, Alberdi (Samuel, m.77), Fernando Sales, Montañés (David Sanz, m.70); Borja (Gerardo, m.58) i Quini.

Gols: 1-0, min.16, Despotovic; 2-0, min.38 Jandro, de penal. 3-0: m.74: Despotovic, 3-1: m.85: Quini.

Àrbitre: Valdés Aller (comitè castellà-lleonès). Groga a Peragón i Sergio Mora.

Incidències: 7.725 espectadors a Montilivi.