Esports Futbol 20/12/2014

El Girona deixa escapar la victòria en el minut 91 (2-2)

Un gol de Juli, al minut 91, evita el triomf dels gironins a Montilivi

El Girona ha empatat contra l'Alabès

GironaUn gol de Juli, al minut 91, ha evitat el triomf del Girona a Montilivi contra l'Alabès (2-2), en un partit molt equilibrat i que els locals semblava que tenien guanyat després del gol marcat per Sandaza en el minut 89. Els locals, amb aquest empat, s'encallen i només han pogut sumar dos punts en els últims quatre partits, mentre que els vitorians segueixen a la zona mitjana després de sumar quatre punts en els dos últims partits.

El Girona ha sortit amb la intenció de decidir aviat, però l'Alabès no s'ha amagat. En un partit sense gaires ocasions, els dos gols en el primer temps han arribat després de dues accions a pilota aturada. El local Coris ha animat el partit al quart d'hora de l'inici, quan un eslàlom seu ha estat frenat amb una falta. El llançament directe de Lejeune ha provocat la primera ocasió per al Girona.

Poc després ho ha provat Juli, en una rematada des de lluny. A la tercera, el Girona ha marcat. L'1-0 ha nascut d'una falta del porter Manu Fernández sobre Sandaza. Richy ha avançat el seu equip amb un llançament directe al minut 26. Dotze minuts més tard ha empatat l'Alabès. Galán ha rematat de cap una falta lateral i ha superat Becerra. Abans del descans, Mata ha pogut avançar el seu equip, però Manu Fernandez ha enviat la pilota a córner en una clara ocasió.

L'ex del Girona Despotovic ha tingut la primera ocasió en la segona part per al seu equip. Becerra ha sortit en fals i Lejeune ha hagut d'intervenir per tapar l'intent de xut del davanter de l'Alabès. Però el Girona s'ha animat i en pocs minuts ha creat diverses ocasions de gol. El domini dels gironins convidava a pensar que el 2-1 arribaria aviat, però no ha estat així. El Girona ha anat perdent gas i l'Alabès, recuperant terreny. Els visitants han tingut bones aproximacions, però sense encert. En l'últim quart d'hora, el Girona ha fet un últim esforç, animat pels canvis ofensius que ha ordenat Machín.

Sandaza ha buscat la jugada individual en una acció que ha acabat en la falta directa que ha provocat el 2-1 en l'últim minut. Jandro ha xutat al pal i el rebuig l'ha rematat de cap Sandaza. Semblava que el 2-1 seria definitiu, però Juli també ha aprofitat una indecisió de la defensa del Girona per rematar a plaer el 2-2 definitiu.

Fitxa tècnica:

Girona: Becerra; Cifuentes (Jandro, m.82), Lejeune, Richy, Mas, Coris (Aday, m.63); Pere Pons, Granell, Felipe Sanchón, Mata (Cristian Alfonso, m.74) i Sandaza.

Alabès: Manu Fernández; Galán, Einar, Laguardia, Xabi Castillo, Toribio, Beobide, Toti (Raul Garcia, m.72) Juanma (Sangalli, m.46), Juli i Despotovic (Manu Garcia, m.84).

Gols: 1-0, m.26: Richy. 1-1, m.38: Galán. 2-1, m.89: Sandaza. 2-2, m. 90 + 1: Juli.

Àrbitre: Oliver de la Fuente Ramos (comitè de Castella i Lleó). Ha amonestat Lejeune per als locals i a Einar, Manu Fernandez, Beobide i Toribio per als visitants.