Segona Divisió
Esports Futbol 14/06/2012

El Girona dóna set baixes

L'àrea esportiva de l'entitat gironina ha anunciat que no compta amb Roberto Santamaría, Dani Tortolero, Yago Fernández, Baltasar Rigo, Matias Ballini, José Luis Acciari, Oscar Díaz i Gaizka Saizar

Efe
1 min

GironaEl Girona ha concedit set baixes en la seva primera acció per confeccionar la plantilla de la temporada que ve, la meitat d'ells reforços que van arribar en l'últim mercat d'hivern.

L'àrea esportiva de l'entitat gironina ha anunciat que per a la pròxima campanya no compta amb el porter Roberto Santamaría, els defensa Dani Tortolero, Yago Fernández i Baltasar Rigo, els centrecampistes Matias Ballini, José Luis Acciari i Oscar Díaz i el davanter Gaizka Saizar.

Per contra, ha fet saber als porters Dani Mallo i Albert Quintana, així com el defensa José Martínez i als centrecampistes Albert Dorca i Moha, el seu interès per renovar-los.

Dels vuit jugadors situats a la llista de transferibles, quatre són reforços que la temporada passada van arribar durant el mercat d'hivern, encara que la seva participació va ser més aviat escassa.

En l'aspecte extraesportiu, el club tanca aquest divendres la tercera i última fase de l'ampliació de capital i, malgrat no conèixer-se els números oficials, tot indica que no s'arribarà a cobrir un deu per cent del milió i mig d'euros previst inicialment.

stats