Segona Divisió
Esports Futbol 16/04/2011

El Girona es deixa escapar un 2-0 i l'Elx acaba empatant en el temps afegit (2-2)

Despotovic ha posat els gironins amb dos gols d'avantatge, però Ángel i Bodipo han deixat les més de 8.000 persones que omplien Montilivi mudes

GironaA Girona se li ha escapat la victòria davant l'Elx en el minut 93, quan Bodipo ha signat el gol de l'empat de l'equip alacantí, en un partit en què el conjunt català ha tingut un avantatge de 2-0. El Girona ha sumat el seu tercer empat consecutiu i ha allargat la mala ratxa d'aquests dos últims mesos de Lliga, mentre que l'Elx segueix en la lluita pels llocs de promoció.

Poc futbol ha posat el Girona a la primera part, fet que ha permès que l'Elx aconseguís el control del partit i donés més sensació de perill. Les tres millors oportunitats de la primera part han estat una incursió del local Chechu, que ha acabat en córner, un xut de Cristóbal al minut 33, que s'ha estavellat al lateral de la xarxa de la porteria defensada per Santamaría, i una més clara en la qual Kike Mateo ha enviat la pilota als núvols quan estava sol davant el porter del Girona.

Ja a la segona part, Despotovic ha tingut una primera oportunitat quan s'havien jugat només cinc minuts, però no ha encertat en la rematada en el mà a mà amb el porter. I un minut més tard ha estat Carpio qui ha posat a prova Santamaría. Dues ocasions que han estat el preludi de l' 1-0 aconseguit per Despotovic en el minut 53 en rematar de cap un servei de córner.

I encara no havia acabat el protagonisme del davanter serbi, ja que en el minut 64 ha tornat a plantar-se davant Jaume per sortejar i enviar la pilota al fons de la porteria, per aconseguir un 2-0 que semblava sentenciar el partit. Res més lluny de la realitat, ja que quan s'arribava a la mitja hora ha escurçat diferències l'Elx amb un gol d'Ángel.

Amb el partit obert, l'Elx ha tornat a aconseguir el control del joc i ha disposat d'un parell d'oportunitats que han trobat la rèplica de Santamaría. No obstant això, el porter del Girona poc ha pogut fer en el minut 93 quan Bodipo ha aconseguit l'empat definitiu que va fer explotar d'alegria els visitants i va deixar abatuts els locals.

2. Girona FC: Santamaría, Jose, Tortolero, Noguerol, car, Chechu (Borja Sánchez, 70), Marcos Tébar, Dorca, Jandro (Ángel), Peragón i Despotovic (Kiko Ratón, min.67).

2. Elx: Jaume, Carpio, Samuel, Hector Verdés, Albácar, Generelo (Palanca, 62), Mantecón, Xumetra (Bodipo, 70), Kike Mateo (David Sánchez, 70), Cristobal i Ángel.

Àrbitre: Santiago Jaime Latre (comitè aragonès). Ha mostrat targeta groga al local Tortolero i als visitants Edu Albacar, Mantecón, Generelo i Carpio.

Gols: 1-0, min.53: Despotovic, 2-0, min.64: Despotovic. 2-1, min.74: Àngel. 2-2, min.93: Bodipo.

Incidències: Partit corresponent a la trenta-quatrena jornada disputat a l'estadi de Montilivi davant 8.160 espectadors.