LLIGA BBVA
Esports Futbol 07/02/2016

El Girona empata amb el Nàstic a Montilivi (1-1)

El Llagostera ha caigut a l'estadi de l'Alabès, que ha sumat els tres punts gràcies al gol de Gaizka Toquero

Els jugadors del Nàstic celebren el seu gol / LA LIGA

BarcelonaEl Girona i el Nàstic s'han repartit aquesta tarda els punts en el derbi català de Montilivi (1-1). El conjunt local, que ja encadena cinc jornades sumant bons resultats, ha sigut millor que el seu rival tot i haver d'afrontar 70 minuts amb un home menys. Lekic ha hagut d'abandonar la gespa per doble amonestació després de simular un penal, segons el col·legiat.

El conjunt de Vicente Moreno ha aprofitat la situació per estrenar el marcador gràcies a una gran jugada de contraatac que ha culminat Naranjo. Amb el resultat en contra, els jugadors de Pablo Machín han reaccionat i s'han fet els amos del xoc. Les millors accions ofensives matalasseres han vingut durant la segona meitat.

La més clara l'ha tingut Lejeune, que ha enviat la pilota al travesser des del mig camp. Mata, que no ha pogut aprofitar el rebuig, ha sigut protagonista minuts després. El davanter ha posat l'empat a 1 després de forçar una pena màxima davant Iago Bouzón, que ha vist la targeta groga.

El Llagostera torna a perdre

El Llagostera ha encadenat una nova derrota a l'estadi de l'Alabès (1-0), líder de la Lliga Adelante. Els blaugranes, tot i això, han fet un gran partit, però han acusat la falta d'encert dels seus davanters. Gaizka Toquero ha sigut l'autor de l'únic gol del partit. L'exjugador de l'Athletic Club ha aprofitat una gran passada de Juli per sentenciar.