Segona Divisió
Esports Futbol 24/02/2012

El Girona inicia el compte enrere per a la salvació davant del Numància (18 h)

El Girona és cuer amb 17 punts i davant el Numància, aquest dissabte a la tarda, comença el seu esprint per mirar d'assolir la permanència, que té a 6 punts

Efe
1 min
Coro (Girona)

BarcelonaQuatre derrotes seguides, un sol punt sumat des de l'arribada del nou tècnic Josu Uribe fa cinc jornades i un punt dels 21 disputats aquest 2012 han deixat el Girona en el pou de la classificació, obligat a iniciar un compte enrere que comença aquest dissabte davant el Numància (18 h) amb la necessitat de començar a guanyar partits.

El calendari immediat, que enfrontarà el Girona a Las Palmas, Xerez, Osca i Cartagena, es presenta com un tram de competició en què els jugadors han de signar la majoria de punts si volen mantenir opcions de salvació.

El tècnic Josu Uribe ha repetit durant tota la setmana que "el cap només està en el partit contra el Numància", convençut que el seu equip sumarà "els tres punts". De moment, aquesta mateixa setmana el conjunt gironí ha quedat fora de la Copa Catalunya en caure eliminat contra el Manlleu de Tercera Divisió.

Per al xoc d'aquest dissabte, Uribe compta amb la baixa de José Luis Acciari, que haurà de complir un partit de sanció per acumulació de targetes grogues.

El Numància, que s'ha mostrat segur en el seu fortí de Los Pajaritos –on només ha perdut contra el Celta–, baixa el rendiment fora de casa. L'equip de Sòria té el dubte de Nagore, que arrossega problemes físics, i que se sotmetrà a una prova abans del partit. Si no pot jugar, el seu substitut serà Sunny.

stats