SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 05/06/2012

El Girona anuncia que no pot "satisfer les pretensions econòmiques" del tècnic Javi Salamero

El club gironí diu en un comunicat que el pressupost per l'any vinent serà "molt ajustat" i que les negociacions amb l'entrenador han arribat "a un carrer sense sortida"

Ara
1 min
Javi Salamero

GironaEl Girona ha anunciat que, tot i fer dies que parla amb l'entrenador Javier Salamero, les negociacions amb el tècnic "han arribat a un carrer sense sortida", ja que el club gironí no pot "satisfer les pretensions econòmiques de Salamero.

"El Girona treballa per convertir-se en un club econòmicament viable. Amb aquest objectiu, el pressupost per a aquesta propera temporada 2012/2013 serà molt ajustat i rigorós per tal de poder assumir tots els compromisos adquirits pel club. Seguint, doncs, aquests paràmetres, les pretensions econòmiques que Javier Salamero va transmetre per formalitzar el nou lligam contractual sobrepassaven, per molt, el marge de seguretat per complir aquests objectius econòmics de viabilitat. De cap manera i per ningú, el Girona pot hipotecar el seu futur", explica el Girona en un comunicat a la seva web.

Després d'aconseguir la salvació del conjunt gironí, el club i el tècnic no han pogut arribar ara per ara a cap acord, tot i que des del club s'assegura que volien la continuïtat del tècnic: "Plenament conscients de la feina feta per Javier Salamero en aquest tram final de temporada i del seu paper determinant en assolir la permanència, el consell d'administració del Girona ho ha posat tot de la seva part per aconseguir un acord. A desgrat nostre, les diferències econòmiques han esdevingut insalvables", conclou el comunicat.

stats