2a Divisió
Esports Futbol 29/07/2011

El Girona fitxa el migcampista Joseba Garmendia

El jugador procedeix del Numància, on ha estat les dues darreres temporades, però entre 2006 i 2009 va jugar amb l'Athletic de Bilbao a Primera Divisió

Redacció
1 min
Joseba Garmendia a la seva presentació

BarcelonaAquest divendres s'ha confirmat la setena incorporació del Girona per a la nova temporada. Es tracta del migcampista Joseba Garmendia, que arriba del Numància. Allà ha jugat des de 2009, però les tres temporades anteriors les va passar jugant a l'Athletic de Bilbao, club on es va formar i amb el qual va debutar el 2006.

Garmendia va néixer a Basauri fa 25 anys, i arriba al club gironí pocs dies després que es confirmés la incorporació de Ion Vélez, amb qui el basc va compartir vestuari al Numància, i que també va formar-s ea l'Athletic de Bilbao.

El migcampista arriba lliure a l'equip que entrena Raül Agné, i signa per una temporada. Garmendia ja ha passat la revisió mèdica i s'ha incorporat a l'estada del Girona a Torremirona. El de Basauri ha explicat en la seva presentació que arriba amb la intenció "de treballar al màxim per posar les coses difícils a l'entrenador".

stats