SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 21/04/2012

El Girona posa fi a la seva sequera com a visitant a Sabadell (2-3)

El Girona guanya el seu primer partit a domicili i, després de sumar els tres punts a la Nova Creu Alta, pot seguir somiant amb la permanència

SabadellEl Girona ha celebrat la seva primera victòria a domicili de tota la temporada a Sabadell (2-3), on abans només hi havien estat capaços de guanyar Còrdova i Valladolid, i ha sumat tres punts vitals en lluita per la permanència.

Sabedor de les seves necessitats, el Girona ha sortit molt endollat i, ja en el primer minut, un cop de cap franc d'Acuña a passada de David García, ha fet lluir el porter local De Navas per evitar el gol. Quan el Sabadell semblava haver superat el mal tràngol inicial i s'havia fet amb el control, Coro ha robat una pilota a la defensa arlequinada i ha enviat una gran assistència a Acuña que no ha perdonat amb un xut ras per aconseguir el 0-1.

A partir d'aquí, monòleg sabadellenc, tot i que sense més perill que un xut des de la frontal d'Adrián Luna que Mallo ha enviat a córner amb problemes. La rèplica ha arribat de seguida, quan Moha s'ha plantat sol davant un precipitat De Navas, però la seva vaselina s'ha estavellat contra el pal.

Els locals no trobaven el seu futbol fluid habitual i amb prou feines penetraven pels extrems, limitant les seves ofensives a accions personals d'Adrián Luna, qui a tocar del descans s'ha inventat una gran jugada, però la seva passada l'ha enviat alta Arteaga en situació forçada.

A la segona part, el Girona s'ha mantingut molt bé replegat, mentre que el Sabadell ha ficat una marxa més i, ja als 4 minuts, Luna es plantava sol davant Mallo però precipitava la seva rematada i l'enviava molt alt.

Igual que en el primer temps, quan els locals semblaven reconduir la situació, arribava el 0-2, aquest cop en un córner rematat de cap al segon pal per Luso que s'estrenava com a golejador aquesta temporada.

El Sabadell ha despertat de la seva letargia set minuts després, amb una gran internada per la dreta d'Òscar Ramírez culminada per l'uruguaià Luna, entrant des del darrere i retallant diferències (1-2).

El Girona ha sentenciat en el minut 67 gràcies a una gran jugada personal de Moha que, després de retallar a l'àrea, ha ajustat el xut a prop del pal per signar el 1-3. De nou s'ha repetit la història i el Sabadell ha trigat ben poc en retallar diferències, en aquesta ocasió mitjançant el central Agustín, sumat a l'atac en una jugada a pilota aturada.

En un final de partit totalment esbojarrat, Luna primer i Lanza, després, han acaronat l'empat, tot i que l'equip de Javier Salamero ha sabut resistir contra tots els elements per aconseguir el seu primer triomf a domicili de la temporada que li permet seguir somiant amb la permanència.

Fitxa tècnica

Sabadell: De Navas, Toni Lao, Agustín, Olmo, Bermudo, Juanjo, Arteaga (Florian, min.58), Juvenal; Òscar Ramírez (Lanza, min.58), Aaron Bueno (Ezequiel, min. 46) i Luna.

Girona: Mallo; Luso, Tortolero, Migue, David García (Jose, min.65); Jandro, Marcos Tébar, Dorca, Moha (Goiria, min.75); Corominas i Acuña (J. Hens, min 71)

Gols: 0-1, min.18: Acuña; 0-2, min. 51: Luso, 1-2, min.58: Luna; 1-3, min.67: Moha; 2-3, min.78: Agustín.

Àrbitre: Melero López (col·llegi aragonès). Ha amonestat als locals Aaron Bueno, Òscar Ramírez, Juanjo i Bermudo i als visitants Dorca, Marcos Tébar, Acuña, Luso i Dani Mallo.

Incidències: Partit corresponent a la 35a jornada de Segona A, disputat a la Nova Creu Alta davant uns 3.200 espectadors.