Esports Futbol 01/03/2015

El Girona guanya des dels onze metres

El conjunt de Pablo Machín s'endú els tres punts amb dos gols de penal

Els jugadors del Girona celebrant el gol de Sandaza

BarcelonaEl Girona ha aconseguit aquesta tarda tres punts més que disputats davant el Numància i segueix en la part alta de la taula de classificació (3r). El conjunt de Pablo Machín s'ha endut un partit gris, insuls i que s'ha decidit des de la línia dels onze metres, des d'on els locals han anotat els seus dos gols.

La millor notícia del xoc de Montilivi ha sigut el resultat i el triomf. L'afició de l'equip català no recordarà aquest partit com el més brillant que han quallat els seus jugadors, que han hagut de mostrar la seva faceta més lluitadora i pacient per superar el bloc de Juan Antonio Anquela, que ha acabat el partit amb dos jugadors menys i sense el seu tècnic, precisament.

El ball de targetes grogues i d'expulsions que ha dirigit el col·legiat ha sigut l'únic element que ha aportat un punt de dinamisme al partit. Aquest, tot i això, ha arribat al descans amb empat 1-1. Àlex Granell ha estrenat el marcador després de transformar una pena màxima i Cicinho ha tornat a establir la igualtat minuts després.

La segona part ha tingut una mica més de història amb un Numància més perillós, a pilota aturada, això sí. Cap dels dos conjunts ha sigut capaç de generar joc, bones jugades combinatives o d'organitzar contraatacs ben conduits que generessin accions clares de gol. Quan el partit ha estat més disputat, Sandaza ha anotat el segon i definitiu gol gironí després de transformar un penal que ell mateix ha provocat (2-1).