2a divisió
Esports Futbol 26/08/2011

El Girona impedeix que les ràdios puguin narrar els partits des del camp i parlar amb els protagonistes

El club els oferia la possibilitat d'accedir a l'estadi però sense poder explicar què passava ni fer entrevistes. Mitjans com ONAFM Girona narraran el partit des de la televisió

Martí Molina
1 min

BarcelonaEl Girona ha impedit que els periodistes radiofònics poguessin entrar a Montilivi per retransmetre el partit contra l'Elx, en el primer partit de la Segona Divisió d'aquesta temporada. D'aquesta manera, el club gironí està complint amb la nova iniciativa de la LFP de fer pagar a les ràdios per narrar els enfrontaments.

A l'espera que clubs i ràdios arribessin a un acord sobre aquest tema, aquest divendres es disputava el primer partit de la Lliga de Segona Divisió. Conscients que no podrien entrar per fer la transmissió des de l'estadi de Montilivi, els mitjans han assistit a les portes de l'estadi acompanyats d'un notari, que ha aixecat acte dels fets.

"El club ens oferia veure el partit des del camp però sense la possibilitat de retransmetre'l ni parlar amb els jugadors", ha explicat Raül Muxach, periodista que retransmet els partits del Girona per OnaFM. La solució per evitar que els oients es quedessin sense saber com evolucionava el partit, ha estat "narrar les imatges que ens arribin per la televisió", segons ha dit Muixach.

En total, s'han desplaçat fins a Montilivi set ràdios: OnaFM, ComRàdio, Catalunya Ràdio, Punto Radio, Onda Cero, COPE i Marca. Algunes emissores han optat per quedar-se a l'estadi -les que no tenien intenció de narrar el partit- i les altres han optat per retransmetre'l a partir de les imatges de la televisió.

stats