Segona Divisió
Esports Futbol 09/03/2012

El Girona, obligat a guanyar a casa al Xerez

L'equip de Josu Uribe, avantpenúltim, busca tres punts que l'apropin a la salvació en una jornada marcada pel duel directe entre l'Alcoià i el Cartagena, també en descens

Efe
2 min
Dani Nieto en el partit a Xerez de la primera volta

FutbolEl Girona, que ja va trencar la mala ratxa fa dues setmanes a Montilivi, rep aquest dissabte a les 16h al Xerez amb la missió de sumar tres punts que l'apropin a la salvació. En aquesta jornada, Alcoià i Cartagena, que s'enfronten entre ells, es deixaran punts i és un factor que els de Josu Uribe han d'aprofitar.

Per al partit davant del Xerez, el tècnic no ha inclòs en la llista de convocats Joseba Garmendía, titular els últims tres partits, ni Benja Martínez. En el seu lloc han entrat Matías Ballini i l'exjugador del Xerez Oscar Díaz. "Serà un partit diferent, perquè fa dos mesos i mig estava allà i ara tindré els meus excompanys al davant" assegura el migcampista, qui ha valorat el partit "com una més de les lluites que té l'equip cada cap de setmana i en què només es pensa en la victòria per donar la volta a la situació".

El Girona suma 20 punts, encara que el seu tècnic no vol fer comptes més enllà del partit de demà. "No em preocupa pensar en si hem de guanyar tots els partits de casa o en el que passarà en la següent jornada, només penso en el Xerez", ha dit.

Un rival, a qui l'entrenador dels gironins defineix com a "un equip amb molt bons futbolistes, encara que una mica irregular". Allargant aquesta apreciació, ha destacat "jugadors com Capi, José Mari i Íñigo, homes molt bons per a aquesta categoria". Uribe també assegura que serà "un rival complicat" que no donarà facilitats.

El conjunt de Xerez afronta el xoc de Girona amb la intenció de refer-se de la derrota del passat cap de setmana a Chapín davant del Còrdova, que va trencar la ratxa de tres victòries consecutives que havien encadenat els del tècnic Vicente Moreno.

stats