2a Divisió
Esports Futbol 14/10/2011

El Girona recupera Saizar i Tébar per assaltar el Miniestadi de Vila-real

El filial groguet no sabrà fins aquest migdia si podrà comptar amb Juanlu, màxim golejador de Segona (5 gols), perquè el podrien convocar amb el primer equip

Efe
2 min

GironaEl Girona encara no ha guanyat cap partit fora de casa i necessita una victòria aviat per canviar la tendència negativa d'aquest inici de curs. Els gironins només han guanyat un partit en les set primeres jornades de Lliga.

El Girona presentarà les novetats de Gaizka Saizar, recuperat de la lesió, i de Marcos Tébar, després de complir un partit de sanció.

"Ens està costant guanyar, però l'equip està en bona línia i crec que quan guanyem un partit serà l'arrencada definitiva", assegura el migcampista Albert Dorca.

Per aconseguir capgirar la situació l'equip també haurà de solucionar els seus problemes defensius, ja que ha encaixat tretze gols en els set partits.

"El problema és de l'equip en general, perquè molts gols han estat en jugada d'estratègia i aquí hi entrem tots", assegura el davanter Benja.

El filial del Vila-real, pel seu compte, no podrà comptar amb el davanter Huelva Joselu, màxim golejador de Segona Divisió A, amb sis gols, ja que és molt probable que vagi convocat amb el primer equip per al duel contra el Getafe de dissabte.

La seva baixa es confirmarà després de l'entrenament d'aquest matí, moment en què Juan Carlos Garrido donarà a conèixer la convocatòria. En el cas que no es produís la seva citació amb el primer equip, Molina podria modificar la llista i donar entrada a Joselu.

A més, el tècnic del filial no podrà alinear el central balear Truyols, que pateix un trencament de fibres en l'adductor. Per contra, recupera el lesionat Lucas Porcar i Pere, que estava sancionat en l'últim partit contra el Còrdova.

Alineacions probables:

Vila-real B: Mariño; Pere, Dervite, Kiko, Jaume Costa, Marc Gullón, Llorente, Pedro Vázquez, Castellani, Fofo i Airam.

Girona: Santamaría, Jose, Tortolero, Migue, David García, Juanlu, Tébar, Dorca, Moha, Benja i Coro.

Àrbitre: Arcediano Monescillo (Comitè castellano-manxec).

Estadi: Ciutat esportiva del Vila-real.

Hora: 21.00 (GolT).

stats