Esports Futbol 18/06/2016

El Girona es torna a quedar sense ascens (0-1)

L'Osasuna s'imposa també a Montilivi i serà el tercer equip que puja aquesta temporada a Primera Divisió

L'alegria dels jugadors i aficionats de l'Osasuna

GironaEl Girona s'ha tornat a quedat a les portes de l'ascens. El conjunt de Pablo Machín ha perdut contra l'Osasuna (0-1) en el partit de tornada de l'eliminatòria final. Un gol de Kodro al començament del segon temps ha posat punt final a les esperances de Montilivi, que s'havia vestit de gala esperant un somni que no s'ha acabat complint.

A diferència dels altres tres partits del 'play-off', el Girona ha sortit més connectat a Montilivi. Els locals han dut la iniciativa i han posat contra les cordes un Osasuna que renunciava clarament a l'atac per ser sòlid en defensa.

El Girona ho ha provat, sobretot per la banda dreta, i ha tingut les primeres ocasions de gol arribant fins a la línia de fons i buscant la centrada. Però l'Osasuna, que renunciava a les bandes, sabia construir un bloc al mig de l'àrea que dificultava les rematades locals. Sobrino ho ha provat en tres ocasions, una d'elles refusada amb els punys per Nauzet.

Els primers 20 minuts han estat de domini del Girona, mentre que després el partit ha entrat en un punt de pausa que ha aprofitat l'Osasuna per inquietar la porteria de Becerra, tot i que sense cap ocasió clara. Els últims instants, abans del descans, han estat locals, tot i que als de Pablo Machín els ha fallat la punteria.

Si el Girona ha començat millor el partit, l'Osasuna ha estat més incisiu en els primers compassos de la represa. Com si els locals no haguessin sortit encara del vestidor. Els navarresos han perdonat en les dues primeres, però no en la tercera, una pilota en profunditat que ha recollit Kodro i que ha acabat amb el gol de l'Osasuna que sentenciava l'eliminatòria.

Quedaven molts minuts per jugar, però els navarresos han sabut dur el partit al seu terreny, tancant-se al darrere, alentint el joc, perdent el màxim de minuts possibles i sortint al contraatac per mirar de tancar definitivament l'ascens.

Al Girona no li ha quedat més remei que abocar-se a l'atac, però els de Montilivi han pecat de precipitació contra un rival que en tot moment ha estat millor, sobretot en el plantejament de l'eliminatòria.

Nauzet atrapa una pilota davant Cristian Herrera

Els locals, però, han tingut motius per somiar amb un parell de rematades de Sobrino, una d'elles massa creuada, i un cop de cap de Mata que ha tocat el travesser, a més d'una rematada de Lekic que ha estat anul·lada per fora de joc.

El somni de l'ascens del Girona s'ha anat esvaint i els jugadors han caigut en la desesperació, com Lejeune, que ha vist la vermella per agredir el porter Nauzet. La tercera tampoc ha estat la bona.