2a Divisió
Esports Futbol 17/09/2011

El Girona busca la primera victòria de la temporada a Los Pajaritos

El partit serà especial per als gironins Garmendia i Ion Vélez, exjugadors del Numància. Ambdós equips viuen una situació similar, ja que encara no han guanyat, aquest curs

Redacció
1 min

BarcelonaEl Girona s'enfronta aquest vespre al Numància a Los Pajaritos amb l'objectiu de sumar els primers tres punts de la temporada, perquè en els tres primers partits només ha pogut sumar dos empats. El rival, però, es troba en la mateixa situació, i per tant no posarà les coses gens fàcils.

Tot i això, el conjunt local compta amb diversos dubtes en l'alineació, factor que podria afavorir els de Raül Agné. A més, per a dos dels jugadors gironins es tractarà d'un partit especial: tant Joseba Garmendia com Ion Vélez van militar al conjunt de Sòria, i es retrobaran amb el seu exequip.

De fet, per a Garmendia podria tractar-se del debut, ja que fins ara no havia pogut comptar per a Agné per culpa d'una lesió. També tornen a la convocatòria Dani Tortolero i José Martínez, però romanen de baixa Luso, Acuña i Gaizka Saizar.

stats