SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 05/05/2012

Coro, amb tres gols, fa que el Girona segueixi amb vida a Segona (1-4)

El triomf dels homes de Javi Salamero a Guadalajara fa que els gironins se situïn a quatre punts de la salvació a falta de sis jornades pel final de la Lliga

GuadalajaraFerran Corominas ha fet tres gols en el partit d'aquest dissabte del Girona a Guadalajara. El de Banyoles ha donat una exhibició contra un rival que ara només té quatre punts més que els castellans, que a més han perdut 'l'average' amb els de Javi Salamero, que creuen més que mai en la salvació quan fa setmanes molts ja veien el Girona de nou a la Segona B. Ara tenen 35 punts i els guadalajarenys, 39.

El Girona s'ha situat 0-2 en el primer temps gràcies a dos gols de Coro en el minut 13' i en el minut 45'. Tot i així els gironins han patit de valent quan en el primer minut de la represa Jonan ha fet l'1-2 i ha esperonat els 3000 espectadors que s'han aplegat al Pedro Escartín. Tot i així el Girona ha sabut jugar de forma intel·ligent i en el minut 71' Coro ha fet el seu tercer gol de la tarda i ha situat l'1-3 que ha donat tranquil·litat.

En el darrer quart d'hora de partit el Guadalajara ho ha intentat a la desesperada situant Nico i Harper al terreny de joc, però ha estat Jandro qui ha sentenciat al 94' amb l'1-4 que ha certificat un triomf brillant del Girona al camp d'un rival directe.

Fitxa tècnica:

1 - CD Guadalajara: Saizar, Antonio Moreno, Javi Barral, David Fernández, Javi Sòria (Gaffoor, m.46), Aníbal, Jony (Nico, m.74), Ernesto, Iván Moreno, Cristian (Harper, m.74) i Jonan.

4 - Girona FC: Dani Mallo, Jose, David García, Tebar, Coro, Dorca (Garmendia, m.30), Moha (Benja, m.66), Juanlu, Jandro, Migue i Luso (Rigo, m.93).

Gols: 0-1, m.13: Cor. 0-2, m.45: Cor. 1-2, m.46: Jonan. 1-3, m.71: Cor. 1-4, m.94: Jandro.