2a DIVISIÓ
Esports Futbol 06/07/2011

Jesús Olmo (Puertollano), sisè fitxatge del Sabadell

El Sabadell ha anunciat el fitxatge del defensa barceloní Jesús Olmo (26 anys), procedent del Puertollano, del grup IV de Segona Divisió B

Efe
1 min

SabadellEl Sabadell ha anunciat el fitxatge de Jesús Olmo (26 anys), procedent del Puertollano, del grup IV de Segona Divisió B, de manera que el defensa barceloní es converteix en el sisè fitxatge arlequinat d'aquest estiu.

Format a les categories inferiors Barça, Olmo va debutar amb el primer equip blaugrana la darrera jornada de la temporada 2005-06 a San Mamés (3-1), a les ordres del tècnic holandès Frank Rijkaard. El defensa barceloní també va disputar diversos partits de Copa del Rei i va tornar a disposar d'uns minuts a Primera Divisió al camp del Getafe durant la campanya 2006-2007 (1-1).

Després d'abandonar el club blaugrana, ha militat en diversos equips com el Racing Ferrol (2007-08), l'Elx (2008-10) i el Puertollano, la passada temporada. La seva posició natural és de central, però també ha actuat com a lateral i pivot defensiu.

Jesús Olmo es converteix en el sisè fitxatge del Sabadell, acabat d'ascendir a Segona A, al costat de Manu Lanzarote (Eibar), Oscar Ramírez (Badalona), Héctor Simón (Castelló), Florián (Oriola) i Samuel Banyos (Alcorcón).

stats