Esports Futbol 15/11/2015

El Llagostera suma els tres punts i abandona el fanalet vermell (2-1)

BarcelonaEl Llagostera no es dóna per vençut. El conjunt d'Oriol Alsina ha sumat els tres punts davant el Numància (2-1) i agafa aire a la Lliga Adelante. Els blaugranes han aconseguit batre el seu rival d'aquesta jornada i escalen dues posicions a la taula de classificació, de manera que deixen enrere el fanalet vermell. Querol ha sigut el gran protagonista del partit. El davanter local ha obert el marcador al minut 6 gràcies a una gran rematada de tisora.

El mateix jugador ha forçat un penal abans d'arribar al descans. El capità Pitu s'ha encarregat de transformar la pena màxima i ampliar l'avantatge. El Numància ha seguit competint, buscant una victòria que no ha arribat. Óscar Díaz, però, ha fet el 2-1 i ha posat una mica d'emoció al xoc. René ha evitat l'empat amb una aturada providencial al minut 75.