Esports Futbol 14/12/2014

El Llagostera suma tres punts d'or a Palamós (3-1)

El conjunt de Lluís Carrillo ja no és cuer de la Lliga Adelante i té a un punt les posicions de permanència

Pitu, autor dels dos gols del Llagostera contra el Tenerife / UE LLAGOSTERA

BarcelonaEl Llagostera ha fet el millor partit d'aquest curs i ha sumat una victòria senzillament balsàmica davant la Ponferradina, un dels conjunts de la part alta de la taula (3-1). Els gironins s'han fet forts a Palamós i han sumat tres punts que els permeten abandonar l'última plaça de la classificació i tenir a només un punt les posicions de permanència.

El partit s'ha resolt, però, a la segona meitat. Després del 0-0 que s'ha instaurat en el marcador durant 52 minuts, José Antonio Rios ha avançat un Llagostera molt segur davant la seva porteria i molt eficaç en el joc de transició. Poc després, el capità Pitu ha fet el segon del conjunt de Lluís Carrillo.

L'alegria només ha durat 3 minuts, ja que Acorán ha fet el 2-1 que ha instaurat el pànic a l'estadi gironí en el 63. La victòria no era una opció per als locals, necessitats de punts i d'alegries. Sergio León, després d'una bona jugada de combinació, ha fet el tercer i definitiu gol gironí, el de la tranquil·litat, la diana que ha tancat la victòria local (3-1).

Fitxa Tècnica

Llagostera: Moragón, Masó, Valho, Jorge, Pi, Pitu (Jordi López, min.79), Tito, Ríos, Imaz (Eloy Gila, min.68), Sergio León (Juanjo, min.74); i Querol.

Ponferradina: Dinu, Carpio, Alberto Aguilar, Lucas (Paglialunga, min.45), Castañeda, Andy, Jonathan Ruiz, Adán, Tete (Acorán, min.53), Sobrino; i Yuri (Berrocal, min.64).

Gols: 1-0, min.50: Ríos. 2-0, min.61: Pitu. 2-1, min.65: Acorán. 3-1, min.71: Sergio León.

Àrbitre: Arias López (Comitè càntabre). TG: Pitu, Ríos, Jorge i Alberto Aguilar. TV: Andy.